Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Ιουλίου

Σας είπα πως δεν υπήρχε λόγος να απογοητευόμαστε με τον καιρό των προηγούμενων ημερών, δε σας το είπα; Τώρα πια μπορούμε να χαρούμε άφοβα το καλοκαίρι μας! Οπότε ας δούμε πρώτα τι λένε οι μετεωρολογικές προβλέψεις και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας για ένα άκρως καλοκαιρινό look!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Αίθριο καιρό θα απολαύσουμε και αύριο, με μόνες μικρές εξαιρέσεις στα βόρεια ανατολικά της χώρας, όπου αναμένονται σποραδικές βροχές. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C έως 36°C κι οι άνεμοι θα πνέουν από βόρεια – βορειοδυτική διεύθυνση εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Γι’ αυτήν τη βδομάδα έχω μία έμπνευση με μία γεύση nostalgia, οπότε θα έδινα ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα floral φόρεμα σε γραμμή Α – ξέρετε εκείνα που θυμίζουν δεκαετία ‘50s!). Συνδυάζεται πανέμορφα με μία tote τσάντα σε έντονο χρώμα και, αν τολμήσουμε να βάψουμε τα νυχάκια των ποδιών μας σε ένα έντονο χρώμα όπως το Stripes & Sails της Essie, τότε ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα σε nude απόχρωση είναι τα ιδανικά παπούτσια για ένα στυλ τόσο για το γραφείο αλλά και για βόλτα στη λιακάδα.

 

Α, και φυσικά, φροντίζουμε στην τσάντα μας να έχουμε βάλει τα γυαλιά ηλίου μας – ιδανικά κι αυτά με μία ιδέα blast from the past όπως αυτά τα “κλασσικά” Persol με ταρταρούγα που μπορούμε να τα βρούμε χάρη στη Luxottica.

Persol

Κομψή πινελιά θα δώσουν, εξυπακούεται, τα κοσμήματα. Αυτή τη βδομάδα το μάτι μου έπεσε στη Loisir, η οποία έχει στη συλλογή της ακόμη και τα ρολόγια της με άρωμα καλοκαιριού – αυτό το floral πολύ το αγαπώ! Το look μας ταιριάζει εξαιρετικά με ένα λεπτό βραχιόλι με κορδόνι με χαριτωμένα charms, ενώ η συλλογή Lollipop μας δίνει μία υπέροχη επιλογή με μακριά σκουλαρίκια τύπου pendant κι ένα διακριτικό δαχτυλίδι.

 

Loisir jewelry

 

Τέλος, για τα μαλλιά σας, επιλέξτε έναν κότσο χαμηλά στο κεφάλι, έχοντας πρώτα προσθέσει ένα λεπτό μαντήλι ή μία κορδέλα στα μαλλιά σας για να δώσετε λίγη παραπάνω ένταση σε αυτό το chic blast-from-the-past look!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like