Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Μαΐου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, φίλες του The K-Magazine! Χριστός Ανέστη κι από τη στήλη «Τι φοράμε σήμερα;» με ευχές για Υγεία, Τύχη, Γαλήνη και Αγάπη! Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν κι επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας – ελπίζω δυναμικά! Ο καιρός, βέβαια, μας κάνει νούμερα (Μάης σου λέει μετά, για το Μάρτη γκρινιάζαμε!) με χαμηλότερες θερμοκρασίες απ’ό,τι έχουμε συνηθίσει και με βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Οι υποχρεώσεις μας για αύριο ή τα σχέδιά μας δε μπορούν να αναβληθούν λόγω καιρού, αλλά μπορούμε και πάλι να διαλέξουμε ένα κατάλληλο outfit για να είμαστε κομψές εν μέσω αυτών των καιρικών spring showers! Για να δούμε, λοιπόν, τι συνθήκες αναμένονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο, αλλά και πώς θα… τις αντιμετωπίσουμε στυλιστικά!

Για την Αθήνα:

Με νεφώσεις και πιθανότητα βροχής αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να μειώνεται και να κυμαίνεται μεταξύ 13 και 18 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειονατολικοί εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Athens 5-5-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες πιθανώς να επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία σε παρόμοια επίπεδα με της Αθήνας – 12 έως 18 βαθμοί Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Thessaloniki 5-5-2016

Τι προτείνουμε;

Καθώς οι συνθήκες που θα επικρατήσουν είναι παρόμοιες και στις δύο κεντρικές πόλεις, στην ουσία πρόκειται για ένα look με παραλλαγές. Βασιστείτε στα αγαπημένα σας jeans, το biker jacket σας και τα αρβυλάκια σας. Από εκεί κι έπειτα επιλέξτε μία μπλούζα με ελαφριά πλέξη και κάποια ιδιαιτερότητα, όπως ριχτό off shoulder λαιμό (που είναι και στη μόδα!) ή μανίκια «νυχτερίδας». Συνδυάστε με μία messenger τσάντα ή τσάντα ώμου (κατά προτίμηση με κρόσσια) και «παίξτε» με κοσμήματα όπως μακριά κολιέ και φαρδιά βραχιόλια. Κι αν τυχόν βρέχει, ένα baseball cap είναι ό,τι πρέπει!

Τέλος για τα μαλλιά σας, επιλέξτε ανάλαφρους κυματισμούς, μια που αν τυχόν βραχούν λίγο μπορείτε να περάσετε το look του «επιμελώς ατημέλητου»!

Loose waves

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

You may also like