Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 6 Απριλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ήρθε κι ο Απρίλης και ομολογώ πως οι διαθέσεις του θυμίζουν περισσότερο… Μάρτη! Πού είναι ο Φεβρουάριος του Αρκά να παρέμβει;;; Anyways, στο θέμα μας! Αν και με λιακάδες σε γενικές γραμμές ο αυριανός καιρός, οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά δροσερές. Ας δούμε λεπτομερώς τι θα επικρατήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με αραιές νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες στην πορεία της ημέρας θα εξασθενήσουν και θα δώσουν τη θέση τους στη λιακάδα. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 13°C και 21°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και θα έχουν ένταση περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Τα biker jeans επιμένουν να είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και το λαδί χρώμα μπορεί να κάνει ακόμη πιο ομαλή τη μετάβαση στα χρώματα της άνοιξης από εκείνα του χειμώνα. Συνδυάστε τη με μία μπλούζα σε ουδέτερο χρώμα που θυμίζει λίγο “αγγλική εξοχή” και τις αγαπημένες σας καφέ μπότες. Μία κάπα είναι ό,τι πρέπει για πανωφόρι, ειδικά αν η μπλούζα έχει εντυπωσιακά flared μανίκια. Μία τσάντα satchel είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη, ενώ ένα μακρύ κολιέ με πέρλες θα στολίσει άψογα το look. Α, και μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου για να προστατεύσετε τα ματάκια σας! Ο Tom Ford τα προτείνει σε nude απόχρωση με το σκελετό αλλά και τους φακούς να δημιουργούν ένα ombre effect.

             

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, με αραιές νεφώσεις κατά τις πρωινές ώρες και με λιακάδα στη διάρκεια της ημέρας, με θερμοκρασίες από 10°C έως 20°C. Οι άνεμοι θα έχουν διεύθυνση βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια flared (ή “καμπάνες” αν αυτό σας είναι πιο οικείο!) επέστρεψαν και σκοπεύουν να κάνουν εντύπωση! Αν αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο, συνδυάστε το αρμονικά με ένα ριγέ πουκάμισο – το οποίο οι οίκοι μόδας ανά τον κόσμο μας το… συστήνουν αλλιώς, όπως κάνει εδώ η Monse με ασυμμετρίες και παιχνίδισμα των χρωμάτων. Τα παντελόνια αυτά αναδεικνύονται ακόμη καλύτερα με ψηλοτάκουνα παπούτσια, άρα μια καλή επιλογή είναι ένα ζευγάρι γόβες με straps (άλλωστε τα κυματιστά μπατζάκια ενόσω περπατάτε δε θα κρύβουν το παπούτσι). Ένα κοντό παλτό τύπου καμπαρντίνας είναι το ιδανικό πανωφόρι, ενώ μία tote τσάντα που κομψά “μπλέκει” υλικά όπως το δέρμα με το ξύλο θα σας εξυπηρετήσει για τα προσωπικά σας είδη – μάλιστα ακόμη καλύτερα αν έχει χρώμα! Τέλος, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια θα ολοκληρώσουν το outfit. Φυσικά κι εσείς, καρντασίνες μου, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου! Η Gucci, μάλιστα, τα προτείνει με μαργαριτάρια στολισμένα στο σκελετό τους!

Αν, τώρα αναζητάτε μία κομψή αλλά όχι ογκώδη τσάντα για αυτήν την άνοιξη, τότε αξίζει μία ματιά στην Iconic Bag της Massimo Dutti, η οποία κυκλοφορεί σε συνδυασμούς χρωμάτων για κάθε προτίμηση!

Τέλος, για το χτένισμα των μαλλιών σας, θα μου άρεσε μία sleek αλογοουρά πιασμένη στην κορυφή του κεφαλιού… ενώ για τις φίλες με κοντό μαλλί (ειδικά αν μιλάμε για ασύμμετρο bob) το shaggy look είναι ό,τι πρέπει!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like