Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου

Δεν ξέρω για σας, αλλά ο τρόπος που γίνεται αυτή η επιστροφή στην κανονικότητα… μου αρέσει πολύ! Είναι υπέροχα που δεν ανησυχούμε ακόμη για βροχές ή και καταιγίδες! Γι’ αυτό και οι προτάσεις μας γι’ αύριο είναι σ’ αυτό ακριβώς το κλίμα, οπότε είτε ετοιμάζεστε για επαγγελματικές συναντήσεις, είτε για βόλτα με παρέα (αλλά και συνδυασμό αυτών, γιατί όχι;) φορέστε για λίγο ακόμη… το καλοκαίρι!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Ηλιόλουστη αναμένεται η ημέρα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με εξαίρεση μόνο στα κεντρικά ηπειρωτικά που θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 23°C και 32°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Αυτή η ήπια μετάβαση στο φθινόπωρο είναι ό,τι πρέπει για τις μακριές φόρμες, ειδικά εκείνες που δίνουν και την ψευδαίσθηση φορέματος!

 

Dolce & Gabbana jumpsuit

Συνδυάζονται υπέροχα με πέδιλα με ψηλό block τακούνι και μία tote τσάντα σε αμιγώς καλοκαιρινά χρώματα – όπως συστήνει πάντα ο Tsakiris Mallas με τις συλλογές Exe!

Η δε Loisir σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα καλύπτει κάθε γούστο με την πλούσια συλλογή της! Εδώ θέλουμε ένα κολιέ με ευδιάκριτο charm, τα σκουλαρίκια δε χρειάζονται να είναι κρεμαστά για να είναι κομψά και ένα λεπτό βραχιολάκι δίνει λίγη ακόμη διακριτική λάμψη στην εμφάνισή μας!

Τέλος, κάντε μία μικρή πλεξούδα με το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας και στη συνέχεια απλά… εμπνευστείτε! Μπορείτε είτε να τα μαζέψετε σε κότσο ή αλογοουρά ή και να τα αφήσετε ελεύθερα!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like