Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν τις περασμένες μέρες και σε όσες γιορτάζουν σήμερα – και φυσικά οι ευχές ισχύουν και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Επίσημα χειμώνας, κορίτσια μου, επίσημα πλησιάζουμε και στα Χριστούγεννα! Πράγμα που σημαίνει πως οι θερμοκρασίες πλέον είναι αμιγώς χειμωνιάτικες. Και μέχρι τα Χριστούγεννα οι υποχρεώσεις μας συνεχίζουν να τρέχουν, οπότε ας τις φέρουμε εις πέρας με στυλ ρίχνοντας μία ματιά στις αυριανές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Τα looks αυτής της εβδομάδας τα αφιερώνουμε στα… εκτεθειμένα ποδαράκια – δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Για την Αθήνα:

Λιακάδα προβλέπεται για αύριο στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε χαμηλά αλλά φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Συγκεκριμένα ο υδράργυρος θα “παίξει” μεταξύ 7°C και 14°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 1 έως 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι χαμηλές αλλά τα off shoulder και τα one shoulder φορέματα είναι από τις τάσεις του χειμώνα που αγαπιούνται για την κομψότητά τους. Ένα τέτοιο φόρεμα, λοιπόν, με μάλλινη σύνθεση είναι ό,τι πρέπει για την ημέρα σας. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι γόβες με straps (είτε στον αστράγαλο που είναι της μόδας είτε στο κουντεπιέ όπως προτείνουν οι Malone Souliers, ένα μάλλινο παλτό με γούνινο γιακά και μία τσάντα χειρός για να δημιουργήσετε ένα chic look ιδανικό για όλη τη διάρκεια της μέρας. Μια καλή ιδέα επίσης είναι να “στολίσετε” το λαιμό σας με ένα μεταξωτό μαντήλι – και το λαιμό σας θα κρατήσει ζεστό και θα δώσει extra χρώμα στο look! Ένα ζευγάρι λεπτά κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ δαχτυλίδι με ημιπολύτιμο λίθο είναι τα κοσμήματα που αρκούν για το σύνολο.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ηλιόλουστος θα είναι και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός, με διαφορά τα ελαφριά βοριαδάκια εντάσεως περίπου έως 2 που θα πνέουν στη διάρκεια της ημέρας. Συνδυαστικά με τη θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 6°C έως 12°C μπορούμε ελεύθερα να πούμε πως ο ήλιος θα… βγάλει δόντια αύριο!

Τι προτείνουμε;

Η μόδα δε γνωρίζει από… συμβιβασμούς, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά υφάσματα και concepts ώστε να πετύχουμε μία όμορφη εμφάνιση. Ξεκινήστε με μία φούστα με ασυμμετρίες ή draped σχεδιασμό και συνδυάστε τη με ένα πουκάμισο με μεταξωτή ή σατέν ύφανση, ένα cropped μάλλινο ζακετάκι, ένα ζευγάρι μποτίνια κι ένα καπιτονέ φουσκωτό jacket, ενώ επίσης μία τσάντα ώμου με λεπτομέρειες με αλυσίδα είναι μία κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Φορέστε κι εδώ ένα μαντίλι με κάποιο τύπωμα (όπως προτείνει τα κρανία ο οίκος Alexander McQueen), ενώ εδώ αρκούν ένα statement δαχτυλίδι από κοσμήματα κι ένα λεπτοκαμωμένο κολιέ.

Τα παραπάνω οutfits “σηκώνουν” και καλσόν με ξεχωριστά patterns – κι η αλήθεια είναι πως τα αγαπώ! Κι ακόμη περισσότερο αγαπώ την Calzedonia που και φέτος μας “κακομαθαίνει”! Μάλιστα η νέα της συλλογή έχει και μία “πρέζα”… sparkle – Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Τέλος, για το styling των μαλλιών σας, οι κομμωτές συστήνουν το προσεγμένο shaggy style. Οι ανέμελοι κυματισμοί στα μαλλιά είναι μία εύκολη και συνάμα κομψή επιλογή που ταιριάζει με κάθε τύπο look.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like