Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Ιουλίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Μπήκαμε και στον Ιούλιο και πλέον η ατμόσφαιρα είναι άκρως καλοκαιρινή… και ζεστή, ΠΟΛΥ ζεστή!!! Οι υποχρεώσεις μας δε νοιάζονται για τον καιρό, εμάς όμως μας ενδιαφέρει. Επομένως, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να φέρουμε αυτές τις υποχρεώσεις εις πέρας… με στυλ!

Για την Αθήνα: 

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου μεταξύ 25 και 33 βαθμών Κελσίου, ενώ μια κάποια ανάσα δροσιάς θα δώσουν οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 2-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία μακριά φούστα με ρίγες – και συνδυάστε το με ένα top τύπου camisole, το οποίο θα μου άρεσε αν ήταν διακοσμημένο και με δαντέλα! Φορέστε τις αγαπημένες σας εσπαντρίγιες κι έχετε για τα προσωπικά σας είδη μία μικρού μεγέθους crossbody τσάντα – κι αν μάλιστα ακολουθήσατε τη φετινή τάση που θέλει κρόσσια στις τσάντες, τέλεια! Φορέστε κρεμαστά σκουλαρίκια με λουλούδια, ένα βραχιόλι με κορδόνια και λαστιχάκι(α) στα μαλλιά με κάποιο στολιδάκι κι είστε έτοιμες! Εννοείται πως δε διστάζετε στο να παίξετε με τα χρώματα!

Athens 7-7-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν κι η ημέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις κατά τις μεσημεριανές ώρες, οι οποίες θα πυκνώσουν μέχρι αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα είναι υψηλή(περίπου 23 έως 33 βαθμοί Κελσίου), ενώ βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Δοκιμάστε να φορέσετε shorts με δαντελένια μπατζάκια κι ένα μακρύ top επίσης με κάποια πλεκτή λεπτομέρεια στο τελείωμα. Σανδάλια gladiators και μια clutch bag θα δώσουν μία chic street νότα στο look, ενώ ιδανικά θα το συμπληρώσουν ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια με σχήμα λουλουδιών, ένα βραχιόλι με μπρασελέ κι ένα headband. Εννοείται πως και πάλι τολμούμε παίζοντας με τα χρώματα της εποχής!

Thessaloniki 7-7-2016

Τέλος, για το hairstyling σας, πιάστε τα μαλλιά σας σε μία ψηλή αλογοουρά (messy ή sleek, αυτό το αφήνω στη δική σας κρίση!), με την οποία θα ταιριάζουν και τα hair accessories που σας παρουσίασα.

High messy ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like