Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Ιουνίου

Μύρισε καλοκαίρι…. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτές οι βροχές με κούρασαν – κι είμαι πολύ επιεικής χαρακτηρίζοντας τις κουραστικές! Πράγμα που σημαίνει πως ήρθε η ώρα να βάλουμε επίσημα το καλοκαίρι στις εμφανίσεις μας! Αλλά ας δούμε πρώτα τις ακριβείς καιρικές συνθήκες και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο, λοιπόν;

Αίθριος γενικά αναμένεται ο καιρός, με μόνες πιθανότητες βροχής στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί περίπου από 22°C έως 33°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μεταβλητοί εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Ένα cropped παντελόνι σε έντονο χρώμα είναι μία ενδυματολογική επιλογή ιδανική για το γραφείο και τη βόλτα μας. Ειδικά αν τη συνδυάσετε με ένα floral camisole top, όπως αυτό από τη νέα συλλογή Madama Butterfly της Intimissimi το οποίο όντως θυμίζει ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας! Φυσικά μπορείτε να βρείτε κι άλλα κομμάτια lingerie που μπορούν να σταθούν εξαιρετικά σε outdoors σύνολα!

 

Οι εσπαντρίγιες είναι παπούτσια δροσερά και τόσο μαλακά κι άνετα. Για τις μέρες αυτές που είναι κι ανεβασμένες οι θερμοκρασίες… ενδείκνυνται ανεπιφύλακτα!

 

CASTAÑER espadrilles

Όσο για τα προσωπικά σας είδη, μία clutch τσάντα θα δώσει μία διακριτική formal νότα σε ένα αμιγώς καλοκαιρινό look!

Kenzo clutch bag

Οι τελικές πινελιές είναι.. τι άλλο; Τα κοσμήματα! Και η Pandora λατρεύει τη διακριτική λάμψη, πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με το αγαπημένο πια rose gold χρωματικό τόνο!

Pandora jewelry

Τέλος, για τα μαλλιά σας, ένας κότσος χαμηλά στον αυχένα με μερικές ατίθασες τούφες είναι το καλύτερο hairstyle που μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνισή σας!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like