Τι φοράμε αύριο; (Πέμπτη 7 Μαΐου)

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα, φίλες του The K-Magazine! Και καλό ανοιξιάτικο στην κυριολεξία μήνα! Ναι, ξέρω, σας τα λέω με χρονοκαθυστέρηση, αλλά τώρα σας βρίσκω μετά την αποχή μου!

Το ότι ο καιρός βελτιώθηκε πλέον κατά πολύ δε σημαίνει πως δεν αντιμετωπίζουμε το… αιώνιο πρόβλημα: τι φοράμε αύριο; Ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε τι συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε.

Για την Αθήνα:

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο στην Αθήνα με μόνη εξαίρεση κατά το μεσημέρι, οπότε και θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Το ανώτατο που θα φτάσει η θερμοκρασία είναι 32 βαθμοί Κελσίου, ενώ θα σημειωθούν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, με την κατεύθυνση να αλλάζει και να γίνονται νοτιοδυτικοί ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Αν κι οι 32 βαθμοί Κελσίου εμπνέουν πιο πολύ για… μαγιό (!), η δυνατότητα αυτή λίγο «χάνεται» – εκτός αν πάτε για μπλουμ, οπότε πάω πάσο! Αν όμως δε σκέφτεστε για βουτιά, τότε μπορείτε να παίξετε με το πορτοκαλί, το λευκό και το καφέ. Μία φλοράλ φούστα με ένα στενό πουκάμισο κι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες θα σας δώσουν ένα romantic look 24ωρης «δυναμικής». Super επιλογή είναι επίσης ένα ζευγάρι ear cuffs που θα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα των ρούχων και φυσικά μην ξεχάσετε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά για να τα αναδείξετε!

Athens 7-5-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Και στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθεί αραιή συννεφιά με το ανώτατο της θερμοκρασίας να φτάνει στους 26 βαθμούς Κελσίου κι οι άνεμοι να πνέουν ανατολικοί εντάσεως 2 μποφόρ και να γίνονται το μεσημέρι νοτιοδυτικοί περίπου στην ίδια ένταση.

Τι προτείνουμε;

                Για εσάς, συμπολίτισσες, με εμπνέει ένα πιο casual look. Τι εννοώ; Ένα denim πουκάμισο, ένα λευκό crop παντελόνι με μπλε ή και jeans μπαλαρίνες δημιουργούν ένα όμορφο navy look. Κι αν αναρωτιέστε τι απέγινε εκείνη η κόκκινη τσάντα σας, καλά θα κάνετε να τη βρείτε! Επίσης, αν είστε φίλες των αντρικών ρολογιών, ολοκληρώστε με ένα τέτοιο το στυλ.

Thessaloniki 7-5-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Καλούς συνδυασμούς από μένα!

Για περισσότερες ιδέες επισκεφθείτε ελεύθερα τη σελίδα μου στο Polyvore.

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.freemeto.com και www.meteo.gr

You may also like