Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Μπορεί να υποδεχτήκαμε τον Σεπτέμβριο, αλλά ευτυχώς ο καιρός παραμένει καλοκαιρινός και μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε ηλιόλουστες μέρες κι υπέροχες χαλαρές νύχτες… Αλλά ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τι έχω να σας προτείνω να φορέσετε προκειμένου να τραβήξετε (για τους σωστούς λόγους) τα βλέμματα!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστη και ζεστή προβλέπεται η αυριανή μέρα στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 24°C και 31°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί κατά τις πρωινές ώρες με ένταση περίπου στα 2 μποφόρ κι η διεύθυνσή τους θα μεταβληθεί σε νοτιοανατολική από το μεσημέρι κι έπειτα και θα είναι εξίσου ασθενείς εντάσεως 2 έως 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία φούστα σε Α γραμμή είναι πάντα μία κομψή επιλογή κι εξαιρετική για όλη τη διάρκεια της μέρας. Ειδικά αν έχει και κάποιο ιδιαίτερο τύπωμα – εννοείται πως τα κουτάβια των Dolce & Gabbana μου έκλεψαν την καρδιά! Συνδυάστε τη φούστα με ένα off shoulder στενό μπλουζάκι σε ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει με τα χρώματα του τυπώματος. Κι αν νομίζατε πως η φούστα αυτή δεσμεύει και φοριέται μόνο με ψηλοτάκουνα παπούτσια, γράψτε λάθος! Ένα ζευγάρι lace up μπαλαρίνες μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας πιο girlie και (φυσικά) chic – μάλιστα, η νέα τάση θέλει τις μπαλαρίνες με “κόψιμο” slipper – ενώ μία τσάντα ώμου με αλυσίδα είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη. Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, προτιμήστε ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια με έντονο χρώμα στην πέτρα τους, ένα choker με κρεμαστές λεπτομέρειες και το αγαπημένο σας bracelet βραχιόλι – ιδανικά αν είναι σε rose gold απόχρωση, όπως προτείνει κι ο Marc Jacobs!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ηλιόλουστος θα είναι και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 21°C και 29°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς (εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ) με νότια – νοτιοανατολική διεύθυνση.

Τι προτείνουμε;

                Ένα ασύμμετρο φόρεμα είναι το ιδανικό ρούχο για τη μετάβαση στη φθινοπωρινή σαιζόν και συνδυάζεται πανέμορφα με ένα ζευγάρι mules γόβες – ο Francesco Russo τις προτείνει με κορδόνια – και μία crossbody τσαντούλα. Αντί για κολιέ, φορέστε ένα μακρύ skinny κασκόλ, ενώ από κοσμήματα αρκούν ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι. Αν τυχόν ετοιμάζεστε για ανανέωση του μανικιούρ σας, δοκιμάστε το βαθύ μπλε και θα με θυμηθείτε!

Αν θέλετε να επενδύσετε σε μία όμορφη τσάντα με αλυσίδα, τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Tommy Hilfiger…. Μα είναι υπέροχες!

Αυτή τη βδομάδα σας έχω και μία extra πρόταση για manicure. Το… άναρχο γαλλικό είναι μία τάση που θα κυριαρχήσει το χειμώνα και επειδή το τόλμησα είπα να σας δώσω μία ιδέα (ευχαριστώ τη Σοφία από το OasiSpa στη Θεσσαλονίκη που ποτέ δε μου χαλάει χατίρι!)…! Κι όπως βλέπετε, δεν ξέρουμε τι θα πει “περιορισμός” στα χρώματα, λίγη φαντασία χρειάζεστε μόνο!

Εύη (Τσανάκα), είμαι καλή μαθήτρια; Τι λες;

Τέλος, για τα μαλλιά σας, ο κομμωτής Sam McKnight προωθεί μία αύρα… Marylin Monroe! Είτε είναι ήδη κοντά τα μαλλιά σας, είτε είναι μακριά και τα “καμουφλάρετε”, θα είναι ένα χτένισμα sexy και στυλάτο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like