Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 8 Μαρτίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Έφτασε κι ο Μάρτης και, αν και μας κάνει νούμερα με τις συννεφιές και τις σποραδικές βροχές (στις οποίες να σημειώσω ενίοτε ξεχνάει να… πατήσει το off), μας χαρίζει και μερικές ηλιαχτίδες!

Κάπως έτσι θα κυμανθεί σε γενικές γραμμές ο αυριανός καιρός στην Ελλάδα (σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, πάντα!), πράγμα που μας προσφέρει περισσότερη διάθεση για να κάνουμε τις δουλειές μας. Ας δούμε τώρα τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος αναμένεται αύριο ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 10°C και 16°C. Η υγρασία θα αγγίξει το 63% κι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα flared παντελόνια (“μας λες και ‘καμπάνες’!”) είναι μία τάση δημοφιλής, ειδικά την άνοιξη που τα επίπεδα του αισθήματος της ανεμελιάς… ανεβαίνουν! Προτιμήστε το δικό σας σε denim και με κεντήματα και συνδυάστε το με ένα πουκάμισο, ένα ζευγάρι μποτίνια με ψηλό (ή έστω μεσαίο) τακούνι και μία κομψή κάπα. Για τα προσωπικά σας είδη προτιμήστε μία tote τσάντα – όσο υπέροχες κι αν είναι οι κάπες, η αλήθεια είναι πως δεσμεύουν κάπως, μια που πιο δύσκολα μπορούμε να κρεμάσουμε την τσάντα στον ώμο μας. Αν το πουκάμισό σας είναι μονόχρωμο, στολίστε το με ένα statement κολιέ και συμπληρώστε το outfit με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν και το πρωί υπάρχει η πιθανότητα ελαφριάς βροχόπτωσης, μέχρι το μεσημέρι θα έχει καταφέρει να έρθει και σε μας ο ήλιος (*yayyy!*)! Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9°C έως 16°C, η υγρασία θα φτάσει έως το 76%, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιτέλους, τώρα που ανοίγει ο καιρός, μπορούμε να απολαύσουμε το cigarette μας παντελόνι! Κι αν έχει και κάποιο pattern όπως το λατρεμένο καρό…; Υπέροχα! Φορέστε το με ένα λεπτό πουλόβερ με V λαιμόκοψη, ένα ζευγάρι γοβάκια με kitten heels κι ένα κοντό αντιανεμικό quilted μπουφάν. Μία τσάντα ώμου είναι η ιδανική επιλογή για τα προσωπικά σας είδη σε ένα τέτοιο street chic outfit. Ένα choker, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – κρίκοι κι ένα όμορφο bracelet βραχιόλι θα προσθέσουν την απαραίτητη διακριτική λάμψη στην εμφάνισή σας κι είστε έτοιμες!

Τώρα που θα βλέπουμε πιο συχνά τον ήλιο, πρέπει να τον απολαμβάνουμε προστατεύοντας, όμως, τα μάτια μας! Οπότε… let’s be fabulous!

Πώς; Επιλέγοντας από τη νέα συλλογή της Vedi Vero το ζευγάρι που μας ταιριάζει! Γιατί μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά για τον ήλιο…

… αλλά και γυαλιά οράσεως!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτιμήστε μία αλογοουρά με τα μαλλιά πιασμένα στη βάση του σβέρκου και πιάνοντάς τα με το αξεσουάρ της επιλογής σας!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like