Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, στα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Μπήκαμε και στον Οκτώβρη, ο οποίος φαίνεται πως δε θέλει να μας βάλει απότομα σε χειμωνιάτικο κλίμα, όπως έκανε ένα φεγγάρι ο Σεπτέμβρης! Παρ’ όλα αυτά, μία ιδέα φθινοπώρου σε γενικές γραμμές μάλλον θα την έχουμε αύριο. Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και το κατάλληλο outfit.

Για την Αθήνα:

Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα για αύριο, με πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί – ανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για σας, εν Αθήναις φίλες, θα μου άρεσε ένα formal look που θα αποτελείται από μία φαρδιά παντελόνα – θα μου άρεσε μία απόχρωση σε ανοιχτό γκρι, όπως αυτή που σας παρουσιάζω εδώ – σε συνδυασμό με μία σατέν μπλούζα σε μωβ χρώμα. Συμπληρώστε μ’ ένα ζευγάρι γκρι γόβες – υπέροχο χρώμα για τη φθινοπωρινή σαιζόν – και με μία μωβ clutch bag. Ολοκληρώστε μ’ ένα σετ κομψά stud σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλίδι με μία μικρή «μαϊμουνιά», όπως αυτό εδώ με το «κροσσάκι»! Μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα ελαφρύ μαύρο μαντό ή μία καπαρντίνα σε περίπτωση που νιώσετε πως κρυώνετε, αν τυχόν επιλέξετε το look για βραδινή εμφάνιση.

Athens 8-10-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ακόμη πιο φθινοπωρινές προβλέπονται οι συνθήκες για τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσει συννεφιά. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Όπως καταλάβατε, καρντασίνες μου, αύριο θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις «δροσερές» συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο στην πόλη μας. Γι’ αυτό επιλέξτε το αγαπημένο σας τζιν και συνδυάστε το με ένα top με κοντό μανίκι, όπως αυτό το όμορφο γκρι με τη σατέν κορδέλα στη μέση της συλλογής Jacques Vert. Ακόμη κι αν δεν είναι γκρι, είμαι σίγουρη πως θα υπάρχει ένα τέτοιο top στη ντουλάπα σας! Συνδυάστε το με ένα loose  σακάκι όπως αυτό της collection της Malene Birger και με τα αγαπημένα σας ίσια μποτάκια. Ολοκληρώστε το look μ’ ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι αν χαίρεστε που ήρθε η εποχή όπου τα καπέλα έχουν την τιμητική τους, «επιστρατεύστε» και μία κομψή fedora.

Thessaloniki 8-10-2015

Messy wavesΓια hair styling ταιριάζουν και με τα δύο outfits οι ατημέλητοι κυματισμοί στα μαλλιά. Και φυσικά εμείς εδώ στο The K-Magazine σας έχουμε δείξει τον τρόπο για να το καταφέρετε εύκολα και γρήγορα!

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like