Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 9 Ιουνίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ναι, ξέρω, ο Ιούνιος μας τα λέει περίεργα με αυτές τις βροχές, αλλά πού θα πάει… σύντομα πάλι θα απολαμβάνουμε τη ζέστη και τη λιακάδα! Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη, ομολογώ, είμαστε κάπως συνηθισμένοι, μια που κάθε χρόνο με το Φεστιβάλ Βιβλίου στην Παραλία, η βροχή είναι πλέον εθιμοτυπική!

Αν και γι’ αύριο οι συνθήκες δε φαίνονται να ενδείκνυνται για βουτιά, τουλάχιστον τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα – έτσι λένε οι μετεωρολόγοι, τουλάχιστον! Αλλά ας δούμε τι περιμένουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την Αθήνα:

Αίθριος με μερικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τις θερμοκρασίες να είναι κάπως πιο μειωμένες (περίπου μεταξύ 18 και 26 βαθμών Κελσίου). Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου 1-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για εσάς, εν Αθήναις φίλες, ο καιρός προβλέπεται πιο «χαμογελαστός», οπότε ας του το ανταποδώσουμε. Βάλτε το floral στην αυριανή σας εμφάνιση με μία μακριά φούστα και συνδυάστε τη με ένα απλό t-shirt – είναι τα αγαπημένα μου μπλουζάκια – χαμαιλέοντες, ταιριάζουν με τα πάντα! Φορέστε ένα ζευγάρι πλατφόρμες και προτιμήστε μία μεσαίου μεγέθους crossbody τσάντα για τα προσωπικά σας είδη. Από εκεί κι ύστερα «στολιστείτε» με ένα μακρύ κολιέ με κρόσσια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και μία μπαρέτα για τα μαλλιά.

Athens 9-6-2016

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τις θερμοκρασίες να αναμένονται μεταξύ 17 και 24 βαθμών Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Επιλέξτε μία τζιν βερμούδα με μία τουνίκ σε έντονο χρώμα – φέτος μία τάση προτείνει το κίτρινο, γι’ αυτό κι «έπαιξα» με αυτό! Συνδυάστε τα ρούχα με ένα ζευγάρι peep toes μπαλαρίνες και μία τσάντα σε επίσης έντονο χρώμα. Συμπληρώστε με ένα βραχιόλι χειροπέδα, ένα statement δαχτυλίδι, ένα ζευγάρι κρίκους σκουλαρίκια κι ένα headband που να ταιριάζει στα χρώματα που θα επιλέξετε.

Thessaloniki 9-6-2016

Αν κανονίσατε να «φρεσκάρετε» το χρώμα των νυχιών σας, επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις, ενώ για τα μαλλιά σας θα μου άρεσε ένα «στέμμα» με πλεξούδα. Είναι ό,τι πρέπει για να συνδυάσετε και τα αξεσουάρ των μαλλιών!

Braid crown

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like