Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 9 Μαρτίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Αρχές Μαρτίου και ο καιρός μας έχει τρελάνει, είναι η αλήθεια, με αυτήν την αναποφασιστικότητα. Πότε ήλιος, πότε σύννεφα και βροχή… Oh well, θα βελτιωθεί κάποια στιγμή, πού θα πάει; Για την ώρα ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με ασθενείς βροχοπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην πρωτεύουσα, οι οποίες είναι πιθανό να ενταθούν μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 9°C και 15°C, ενώ θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 4 με 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα girlfriend jeans κυριαρχούν ακόμη στα trends και μπορούν να συνδυαστούν άψογα με μία λεπτή πλεκτή μπλούζα με κάποιο “στόλισμα” (η Balmain, όπως βλέπετε, μένει πιστή στα μεγάλα κουμπιά!) κι ένα ζευγάρι ankle boots (ιδανικά αν έχουν και χρώμα, ας το βάλουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας!). Τα puffer jackets είναι ό,τι πρέπει για να μας κρατήσουν ζεστές, ενώ επίσης είναι από τις τάσεις που φέτος αγαπήθηκαν σε ό,τι αφορά τα πανωφόρια. Μία bucket bag σε έντονο χρώμα για τα προσωπικά μας είδη είναι κατάλληλη για ένα street casual look ενώ για λίγη λάμψη αρκούν το αγαπημένο μας bracelet ρολόι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ear crawlers. Έτοιμες!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες με βροχές στη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 8°C και 15°C. Οι άνεμοι θα πνέουν επίσης βόρειοι – βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 με 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μερικές ψιχάλες δε μπορούν να μας εμποδίσουν να φορέσουν το αγαπημένο μας shirt dress, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι για να βάζουμε σταδιακά τις εμφανίσεις μας σε ανοιξιάτικο mood! Συνδυάστε το με ένα κολάν κι ένα ζευγάρι ψηλές μπότες. Ένα biker jacket θα δώσει rock ιδέα στο στυλ ενώ μπορείτε να προσθέσετε στο λαιμό σας κι ένα λεπτό κασκόλ. Μία hobo bag είναι μία πρακτική και κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη, ειδικά αν προβλέπεται να είστε… στους δρόμους όλη μέρα! Ολοκληρώστε με ένα φαρδύ βραχιόλι με στρας κι ένα αξεσουάρ μαλλιών, όπως αυτό το υπέροχο λαστιχάκι με φούντα που λανσάρει η Rosantica!

Αν αναζητάτε μία πρόταση για τσάντα που να εγκαινιάζει την φετινή άνοιξη, τότε μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τη συλλογή του Tommy Hilfiger. Εμείς ξεχωρίσαμε τη bucket bag της νέας collection με το χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό της εταιρείας!

Τέλος, για το στυλ των μαλλιών σας μπορείτε να επιλέξετε ένα ίσιο χτένισμα με τα μπροστινά τμήματα προς τα πίσω, όπως προτείνει κι η πάντα εκθαμβωτική Emma Watson!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like