Τι φοράμε αύριο; Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Ήρθε κι ο Φλεβάρης και ξέρετε τι λένε: “ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει”! Γνώμη μου; Αμήν και πότε, γιατί τουλάχιστον σ’ εμάς στη συμπρωτεύουσα η ατμόσφαιρα θυμίζει έργο του Έντγκαρ Άλαν Πόε! Anyways… ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι έπειτα… βουρ στη ντουλάπα μας! Και μια που αύριο είναι Παρασκευή, είναι ό,τι πρέπει και για μία βόλτα για να ξεσκάσουμε με το τέλος της εβδομάδας!

Για την Αθήνα:

Με αραιές νεφώσεις αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα στην Αθήνα, οι οποίες ναι μεν θα πυκνώσουν, αλλά δε θα απειλήσουν με  βροχή. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ξεπερνά και τους 10°C. Συγκεκριμένα θα κυμανθεί μεταξύ 8°C και 15°C Κελσίου. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικής διεύθυνσης εντάσεως περίπου 1-2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια culottes εξακολουθούν να είναι από τα αγαπημένα trends της εποχής και τώρα που ανοίγει κάπως ο καιρός μπορούμε να τα επιστρατεύσουμε και πάλι! Ιδανικά θα ήταν ένα παντελόνι με stripes, όπως προτείνει εδώ κι ο Saint Laurent ώστε να ταιριάξει όμορφα με μία μπλούζα ή ένα πουκάμισο με neck tie. Φορέστε ένα ζευγάρι oxfords που φέτος κάνουν πάταγο (μπορείτε να φορέσετε και με τακούνι) και κάντε το look λίγο πιο urban με ένα biker jacket σε έντονο χρώμα. Μία tote τσάντα επίσης σε έντονο χρώμα είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας αντικείμενα ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με tassels θα δώσουν ιδιαίτερο τύπο στην εμφάνισή σας. Θέλετε να κάνετε το look σας λίγο πιο sophisticated; Αν φοράτε γυαλιά οράσεως, μην τα σνομπάρετε! Εξάλλου πλέον έχουν βγει σκελετοί που είναι αφάνταστα chic! Τέλος για το μανικιούρ σας μία απόχρωση όπως αυτή η café au lait “Chicago Champagne Toast” της Opi είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή με συννεφιά, αλλά με τη θερμοκρασία πιο ανεβασμένη, δηλαδή μεταξύ 6°C και 14°C Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 1-2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για τις καρντασίνες μου με εμπνέει ένα girlie look, άρα μπορούμε να στραφούμε σε μία high waist midi φούστα κλος με κάποιο pattern. Τη φοράμε με ένα κορμάκι σε ουδέτερη απόχρωση ώστε να μην αποσπά την προσοχή από το σχέδιο της φούστας, αλλά και γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως καμβάς για να φορέσουμε ένα όμορφο statement κολιέ! Φορέστε το σύνολο με ένα ζευγάρι μποτάκια λίγο πάνω από τον αστράγαλο με κάποιο effect όπως κάνει εδώ η Chloé με την κορδέλα κι ένα jacket με βελούδο κι εντυπωσιακά κουμπιά – η Balmain αποδεικνύεται… δασκάλα στο στυλ! Μία τσάντα ώμου σε έντονο χρώμα (πάντα με γνώμονα τα χρώματα που έχετε επιλέξει στα ρούχα σας) θα σας καλύψει για τα προσωπικά σας αντικείμενα ενώ μπορείτε να στολίσετε τα αυτάκια σας με ένα ζευγάρι διακριτικά stud σκουλαρίκια. Ραντεβού για μανικιούρ; Παίξτε με το κόκκινο με την απόχρωση Gala-Vanting της Essie να είναι από τα new entries της εταιρείας!

Αν τυχόν θέλετε λιγότερο ογκώδεις τσάντες για τις εξόδους σας, τότε πάρτε μία ιδέα από την πρόταση της νέας collection του Tommy Hilfiger… δεν είναι χαριτωμένες οι τσαντούλες saddle;

Τέλος, για τα μαλλάκια σας (εφόσον το επιτρέπει και το μήκος τους) δοκιμάστε αυτή τη σικάτη αλογοουρά! Κάτι τέτοια βλέπω και μετανιώνω που τα έκοψα, αλλά μετά μου περνάει!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like