Τι φοράμε αύριο; Σάββατο 1η Αυγούστου

wjat to wear today banner    Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια του The K-Magazine! «Φάγαμε» σχεδόν και τον Ιούλιο, ο οποίος μας έχει κάψει αρκετά. Κάπως έτσι προβλέπεται να κυλήσουν κι οι υπόλοιπες μέρες, γι’αυτό αν τυχόν σας πετυχαίνω ακόμα στα αστικά κέντρα ή αν ετοιμάζεστε για χαλαρωτικό σαββατοκύριακο, ας δούμε τι μπορούμε να φορέσουμε αύριο, ημέρα Σάββατο, που όλο και κάπου θα κυκλοφορήσετε!

Ας δούμε τι μπορούμε να φορέσουμε αύριο.

Για την Αθήνα:

                Αίθριος, αλλά και «καυτός» προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο και να αγγίζει και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, των οποίων η ένταση θα κυμανθεί περίπου στα 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Για τις εν Αθήναις φίλες με εμπνέει ένα romantic look με μία μικρή ιδέα ‘50s. Τι εννοώ; Αν έχετε φόρεμα τύπου rockabilly όπως αυτό που σας παρουσιάζω, τότε σούπερ! Ειδάλλως εκμεταλλευτείτε την περίοδο των εκπτώσεων κι επισκεφθείτε ένα κατάστημα με vintage ρούχα, δε θα το μετανιώσετε. Συνδυάστε το με peep toes μπαλαρίνες και tote τσάντα που να ταιριάζει με τις αποχρώσεις του φορέματος. Ολοκληρώστε με ένα σετ κοσμημάτων λιτό και συνάμα ιδανικό για το look, όπως σκουλαρίκια – πέρλες, μενταγιόν και δαχτυλίδι με πέτρες.

Athens 30-7-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Στους 34 βαθμούς Κελσίου το ανώτατο της θερμοκρασίας στη συμπρωτεύουσα με κάποια μόνο συννεφάκια κατά διαστήματα. Την ίδια στιγμή νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν
εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Για τις καρντασίνες μου θα μου άρεσε ένα boho look, με επίκεντρο ένα φόρεμα – καφτάνι. Συνδυάστε το με πλατφόρμες στολισμένες με πέτρες και μία χρωματιστή τσάντα. Από εκεί κι ύστερα «παίξτε» ελεύθερα με μακριά σκουλαρίκια και φαρδιά βραχιόλια.

Thessaloniki 30-7-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like