Τι φοράμε σήμερα; Πέμπτη 25 Μαΐου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να σας βρίσκω με καλή διάθεση παρά τα “νούμερα” του καιρού. Καθώς, όμως, το μέλλον (σύμφωνα πάντα με τους μετεωρολόγους!) προβλέπεται  πιο ευοίωνο, ας δούμε τις ακριβείς συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με αίθριο καιρό θα υποδεχθείτε τη μέρα, εν Αθήναις φίλες, με κάποιες κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις να αλλάζουν κάπως το τοπίο. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 19°C και 27°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φορέστε τα αγαπημένα σας boyfriend jeans με μία μπλούζα με floral μοτίβα (εξαιρετικό extra θα είναι αν έχει και φαρδιά μανίκια). Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα T-shirt με κάποια στάμπα, πράγμα που μου δίνει την ευκαιρία να σας προτρέψω να ρίξετε μία ματιά στη νέα συλλογή της Springfield, της οποίας κατάστημα μπορείτε πλέον να βρείτε και στην Αθήνα! Συνδυάστε με ένα ζευγάρι δετές cut-out γόβες και μία statement τσαντούλα για τα προσωπικά σας είδη αλλά και για να δώσετε ανέμελο ύφος στο look (την άνοιξη λατρεύουμε το mix ‘n’ match λίγο παραπάνω!). Φορέστε μία φαρδιά στέκα στα μαλλιά σε rose gold ή παρεμφερές χρώμα και δώστε λίγη ακόμη λάμψη με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε αντίστοιχη απόχρωση. Δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου και φέτος τα mirrored ζευγάρια έχουν την τιμητική τους, ενώ αν ετοιμάζεστε για μανικιούρ παίξτε με το φάσμα του σομόν!

 

Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες θα είναι οι συνθήκες και στη συμπρωτεύουσα, μια που η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά, η οποία θα περιοριστεί από το μεσημέρι κι ύστερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15°C και 25°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τι κι αν έχει συννεφιές, καρντασίνες μου; Τολμήστε να παίξετε με το χρώμα κι επιλέξτε ένα cropped παντελόνι σε έντονο κόκκινο ή με κάποιο pattern και φορέστε το με μία φαρδιά μπλούζα που θυμίζει αγγλική εξοχή με λεπτομέρειες με δαντέλα – αλήθεια… τη νέα συλλογή της Toi & Moi τη μελετήσατε καθόλου; Από παπούτσια επιλέξτε ένα ζευγάρι με χαμηλό aka kitten τακουνάκι και φυσικά νιώστε ελεύθερες να το επιλέξετε με μία… τσαχπινιά! Μία μεσαίου μεγέθους clutch τσάντα είναι μία κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη, ενώ ένα wrap choker στο λαιμό κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με… φρούτα εποχής σας βάζουν στο κλίμα παρά τα τερτίπια του καιρού – όπως βλέπετε, τα αγνοούμε επιδεικτικά! Εννοείται πως κι εμείς δε θα αφήσουμε παραπονεμένα τα γυαλιά ηλίου μας και βάζουμε μία νότα disco στο look. Αν κι εσείς ακόμα ψάχνετε τι χρώμα να κάνετε στα νύχια σας, πώς σας φαίνεται το κόκκινο της φωτιάς… και μάλιστα με matte στρώση;

 

Τέλος, για το hairstyle σας, δοκιμάστε το sleek wet look για να “ανοίξει” το πρόσωπό σας – φτάνει όσο το κρύβατε όλο το χειμώνα αφήνοντας τα μαλλιά ελεύθερα, τι λέτε;

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like