Τι φοράμε στην γυμναστική; The workout edition

Σταδιακά οι θερμοκρασίες μειώνονται και, ας το παραδεχθούμε, είναι πιο φιλικές για να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας μία ρουτίνα εκγύμνασης. Αυτό ασφαλώς δε σημαίνει πως δε θέλουμε να είμαστε και κομψές στηνπρωινή μας εξόρμηση για το jogging ή το γυμναστήριο. Εδώ έρχονται  να μας εμπνεύσουν οι νέες αθλητικές collections της OYSHO για τη νέα σαιζόν που ήδη ξεκίνησε!

Η συλλογή Gymwear Sculpt αποτελείται από ψηλόμεσα κολάν και tops σχεδιασμένα προκειμένου το σώμα μας να αναπνέει κατά τη σωματική μας δραστηριότητα, ενώ προτείνει και την πρακτική λύση του one piece, aka ολόσωμη φόρμα με τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες, συν ένα θερμομονωτικό σχεδιασμό για να ενισχύει τη σύσφιξη. Επίσης μας προσφέρονται επιλογές σε push up σουτιέν ειδικά σχεδιασμένα για να κρατούν σταθερό το στήθος χωρίς, εξυπακούεται, να νιώθουμε… καταπίεση! Αλλά και για τις μετέπειτα μειωμένες θερμοκρασίες, περιλαμβάνεται στη συλλογή κι ένα ελαφρύ jacket με φυσικά πούπουλα. Κι όλα αυτά με έναν θηλυκό συνδυασμό του γκρι και του ροζ!

 

Οι φίλες που θέλουν να ενσωματώσουν στην αθλητική τους γκαρνταρόμπα μία γεύση από ’90 μπορούν να δώσουν έμφαση στη συλλογή Wild Thoughts, η οποία αποτελείται από κολάν αλλά και φαρδιές φόρμες και tops, ενώ δε λείπουν και τα αδιάβροχα jackets σε διάφορα μήκη. Τα υφάσματα που κυριαρχούν είναι τα γυαλιστερά και το βελούδο, ενώ η χρωματική παλέτα παραπέμπει σε φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνιστές την ώχρα, το βυσσινί κι οι αποχρώσεις του πράσινου. Τα κομμάτια της συγκεκριμένης συλλογής έχουν και το ατού πως μπορούν να φορεθούν για να αποτελέσουν τμήμα ενός street athleisure style εκτός γυμναστηρίου.

Δεν κρύβω ακόμη πως με ενθουσιάζει το γεγονός πως η OYSHO μας δίνει και υπέροχες επιλογές σε footwear με sneakers τύπου κάλτσα, μποτάκια αλλά και παπούτσια σε κλασσική γραμμή!

                Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Από εμένα… να έχετε ευχάριστες (και κομψές!) προπονήσεις!

You may also like