Τι φοράμε το σαββατοκύριακο; Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του TheK-Magazine!

Νέο έτος και σκέφτηκα να σας κακομάθω λίγο παραπάνω φέτος (το λες και Newyearresolution!) και να σας παρουσιάζω μερικές ενδυματολογικές ιδέες για το σαββατοκύριακο! Τις σημερινές προτάσεις μας τις αφιερώνουμε στο κόκκινο χρώμα!

Για τον καφέ, το brunch… την πρωινή σας βόλτα, βρε κορίτσια!

                Ένα ασύμμετρο μάλλινο φόρεμα(εδώ η Stella McCartney “παντρεύει” μαλλί και μετάξι)είναι μία εξαιρετική επιλογή για την πρωινή σας βόλτα, μια που είναι άνετο και κομψό την ίδια στιγμή! Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι μποτίνια με statement τακούνι2 (με πέρλες παίζει ο Nicholas Kirkwood), ένα δερμάτινο bomber jacket3 ala Rick Owens και μία τσαντούλα “πουγκί”όπως λανσάρει κι η Bottega Veneta. Ένα ζευγάρι κοντοί κρίκοι στα αυτάκια σας(κι η Pandora είναι ειδική στη διακριτική κομψότητα) κι ένα λεπτεπίλεπτο δαχτυλίδι6 όπως αυτό που εντόπισα στου Macy’s θα δώσουν μία όμορφη λάμψη στο look. Για το μακιγιάζ σας προτιμήστε από την παλέτα7 σας γήινη απόχρωση (η Urban Decay μας… κακομαθαίνει!) κι ένα βαθύ κόκκινο gloss8 στα χείλη σας (do it like a MAC fan! ) είναι η τελική πινελιά για τη βόλτα σας!

Αν θέλετε να επενδύσετε σε μποτίνια με statement χαρακτήρα, το brand της  Exe σας δίνει τις δικές του προτάσεις στα καταστήματα Tsakiris Mallas!

Πάμε για ένα (;) ποτό;

Τα δερμάτινα παντελόνια1 μπορούν να γίνουν ένας μοναδικός καμβάς για αξέχαστες εμφανίσεις (κι o JBrandτο προτείνει και ψηλόμεσο, αν σας εξυπηρετεί καλύτερα). Συνδυάστε το δικό σας με μία μπλούζα με ενσωματωμένο μαντήλι/pussybow2 όπως αυτή η πανέμορφη RIXO London, ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες4 (ο Tom Ford είναι fanτης απλότητας, όπως βλέπετε!), ένα μακρύ παλτό5(αχ αυτός ο JasonWu!) και μία γεωμετρική tote τσαντούλα 6 (έχω αρχίσει να εκτιμώ τη Victoria Beckham, ομολογώ, she IS Posh!). Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματά σας προτιμήστε σκουλαρίκια με κρυσταλλάκια7 (η συλλογή της Swarovski βρίθει από αυτά σε προσιτές τιμές, αν θέλετε να αποκτήσετε τα δικά σας!), ενώ ένα λεπτοκαμωμένο δαχτυλίδι με πέτρα ( η Pomellato είναι κι αυτή ένα brand που αγαπάει την διακριτικότητα!) συνδυάζεται αρμονικά. Τέλος, για το μακιγιάζ σας παίξτε με ένα γήινο smoky8Dior ) και ολοκληρώστε με ένα όμορφο κόκκινο κραγιόν.

Αν ζηλεύετε… τη Dorothy από το “Μάγο του Οζ” και θέλετε τα δικά σας κόκκινα παπούτσια, τότε η λύση βρίσκεται (και πάλι) στα καταστήματα Tsakiris Mallas!

Τη θέλετε messy; Τη θέλετε sleek ή γενικότερα στυλιζαρισμένη; Όπως κι αν την προτιμάτε, η αλογοουρά είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε ώρα της ημέρας!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Σας εύχομαι να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε το σαββατοκύριακό σας! Σας φιλώ!

You may also like