Τι φοράμε; A special weekend edition

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω τα τερτίπια του καιρού να μη σας αποθαρρύνουν για να χαρείτε το σαββατοκύριακο. Επομένως, αν έχετε σχέδια για το διήμερο και προβληματίζεστε με το (αιώνιο!) ερώτημα “τι φοράω τώρα;”, μην ανησυχείτε! Εγώ είμαι εδώ για σας! Και μάλιστα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυασμούς εντυπωσιακούς και με λάμψη χάρη στην αγαπημένη μας Swarovski αυτό το σαββατοκύριακο!

Για την πρωινή μας βόλτα:

Τα boyfriend jeans παραμένουν δυναμικά στις τάσεις του everyday look γιατί είναι άνετα και μπορούν να γίνουν βάση για ποικιλία συνδυασμών. Για την πρωινή μας βόλτα και δεδομένων των καιρικών συνθηκών, ένα cozy πουλόβερ με πλούσιο λαιμό είναι μία καλή επιλογή άνεσης και στυλ. Συνδυάστε τα δύο κομμάτια με ένα ζευγάρι μποτίνια με μεσαίο ύψος τακουνιού, ένα παλτό μέχρι τους γοφούς (πόσο αγαπώ τη Max Mara και τα πανωφόρια της… επένδυση ζωής!) και μία τσάντα bucket κι έχετε αμέσως ένα άνετο και κομψό street look. Κι αν νομίζετε πως ένα τέτοιο outfit είναι περιοριστικό σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, γράψτε λάθος! Η Swarovski μας μαθαίνει πως ένα ζευγάρι stud σκουλαρικάκια και δύο λεπτά δαχτυλίδια (ένα σε κάθε χέρι) μπορούν να αναβαθμίσουν και την πιο “απλή” εμφάνιση!

Για τη βραδινή μας έξοδο:

Τα stirrup παντελόνια και τα κολάν (δηλαδή αυτά με το λάστιχο που εφαρμόζει κάτω από το πέλμα του ποδιού) έκαναν το comeback τους και κυκλοφορούν σε κάθε σχέδιο και pattern που μπορείτε να φανταστείτε. Αν έχετε επενδύσει σε ένα τέτοιο κομμάτι, συνδυάστε το με ένα Tee με μία στάμπα στο μπροστινό μέρος, μία jersey ζακέτα κι ένα ζευγάρι μπότες λουστρίνι. Σε αυτό το outfit θα μου άρεσε ένα πολύ μακρύ παλτό, ενώ ένα πουγκάκι μπορεί να κρατήσει τα απολύτως απαραίτητα για την έξοδό σας! Από κοσμήματα; Δώστε μία ιδέα rock με μία μαύρη “νότα” – κι εδώ η Swarovski μας μαθαίνει πώς να το κάνουμε σωστά συνδυάζοντας drop σκουλαρίκια, βραχιόλι και δαχτυλίδι!

Και μια που η Swarovski είναι το brand που πρωταγωνιστεί στο σημερινό special “Τι φοράμε;”, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω πως ήδη κυκλοφορεί η συλλογή για τον Άγιο Βαλεντίνο! Η collection αποτελείται από τη σειρά Lifelong που λανσάρει choker, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μενταγιόν που μπορούν να φορεθούν συνδυαστικά ή και μόνα τους.ψΓια τις πιο ρομαντικές ψυχές υπάρχει κι η σειρά Lovely, τα οποία έχουν τρυφερό αλλά και διακριτικό χαρακτήρα!

Οπότε αν έχετε σχέδια με τον αγαπημένο σας για τις 14 Φεβρουαρίου, δώστε λίγη extra λάμψη στον έρωτά σας!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, θα μου άρεσε ένα super sleek χτένισμα! Εδώ, βέβαια, σας το παρουσιάζω loose, αλλά θα μου άρεσε κι η αλογοουρά πιασμένη ψηλά στο κεφάλι, ειδικά για το βράδυ!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Σας εύχομαι να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε το σαββατοκύριακό σας! Σας φιλώ!

You may also like