Τι φοράμε; The beach ‘n’ party edition (Vol. 2)

Επίσημα πλέον είμαστε σε περίοδο καλοκαιριού και βεβαίως θα πληθαίνουν οι αποδράσεις στις παραλίες για βουτιές και parties δίπλα στο κύμα. Πράγμα που σημαίνει πως θέλουμε να είμαστε πάντα έτοιμες για εκείνο το υπέροχα αναπάντεχο “ό,τι προκύψει”!

“Μπείτε κι εσείς, το νερό είναι super!”

                Η καλοκαιρινή συλλογή του Tezenis εμπνέει… για πολλές βουτιές! Τα bikini tops σε “κόψιμο” strapless, τριγωνάκια και balconette είναι σίγουρα μία κλασσική επιλογή, αλλά αν θέλετε κάτι διαφορετικό, τότε θα πρότεινα το crop top “κόψιμο”. Συνδυάζεται ιδανικά με ένα bikini bottom με δεσίματα στο πλάι και, καθώς το bikini top παραπέμπει σε μπλουζάκι, αρκεί ένα σορτσάκι για να κυκλοφορήσετε στην παραλία!

Για τη θάλασσα, η Sun Of A Beach φροντίζει πριν από εμάς… για μας και η φετινή της συλλογή σε τσάντες και πετσέτες θαλάσσης το αποδεικνύει!

Και βέβαια, δεν ξεχνάμε πως, εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας, και τα μάτια μας χρειάζονται προστασία από τον ήλιο! Κι η μας δίνει προτάσεις κι από Persol!

Persol sunglasses

“Let’s party tonight with the music of the waves!”

                Η Tezenis Collection φυσικά μας έχει προτάσεις και για το βραδινό beach party και μπορεί άνετα να κάνει θραύση ο συνδυασμός ενός crop δαντελωτού top με ένα shorts – φούστα…

… ενώ την τελευταία πινελιά μπορούν να δώσουν ένα ζευγάρι σανδάλια και μία στρογγυλή τσαντούλα από την ESIOT!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Καλά ψώνια και καλές βουτιές!

You may also like