Τι φοράμε; The Christmas Edition

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και είτε κάνετε διάλειμμα από τη δουλειά σας τώρα που με διαβάζετε είτε απολαμβάνετε το day off σας! Όπως και να έχει, αυτές οι γιορτινές μέρες θα είναι γεμάτα με συναντήσεις, οικογενειακά τραπέζια και βόλτες ξέγνοιαστες! Αλήθεια…. τι σκέφτεστε να φορέσετε; Αν τυχόν δε σας έρχεται καμία ιδέα, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω!

-Για τα οικογενειακά γεύματα και τις φιλικές επισκέψεις
Σε αυτές τις περιστάσεις το look μας πρέπει να είναι κομψό αλλά και cozy – δηλαδή όχι τίποτα «φανταχτερό» και «υπερπαραγωγή. Τι σας προτείνω;

Set #1: Επιλέξτε ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα λεπτό μπλουζάκι (ενδεικτικά εδώ παρουσιάζω ένα αμάνικο ζιβάγκο), μια που για ζεστασιά μπορείτε άνετα να προσθέσετε μία ζακέτα είτε με μία ιδιαίτερη ασυμμετρία είτε μία κρουαζέ ζακέτα. Ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι μποτάκια – κατά προτίμηση χωρίς πολύ ψηλό τακούνι και «παίξτε» με τα κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια «δάκρυα» κι ένα μενταγιόν με ένα όμορφο «charm» – ή μπορείτε να κάνετε κι έναν συνδυασμό με δύο μενταγιόν σε διαφορετικά ύψη στο λαιμό! Αν μπορείτε, μάλιστα, να φτιάξετε φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς και να αποφύγετε το μαύρο θα ήταν ιδανικό!
Xmas Look _1

Set #2: Για τις φίλες των φορεμάτων όπως είμαι εγώ, ένα κομψό μάλλινο φόρεμα είναι η ιδανική βάση για το look σας. Συνδυάστε το μ’ ένα καλσόν με σχέδιο και γοβάκι – όχι πολύ ψηλά, επίσης – και συνδυάστε το με κοσμήματα που να δημιουργούν ένα ρομαντικό και κομψό μέσα στην απλότητά του look.
Xmas Look _2

Αν τυχόν βγείτε εκτός σπιτιού, μην ξεχάσετε να φορέσετε στο λαιμό, γιατί μία ψύχρα αυτές τις μέρες θα τη νιώσουμε!
Για το hairstyling σας θα μου άρεσε ένας κότσος χαμηλά στο σβέρκο, όπως αυτός εδώ.
Low bun for sets _1 & _2

-Για τη βραδινή έξοδο
Για αυτήν την περίσταση μου ήρθε… «έμπνευση» για ένα rock glam look και για ένα λίγο πιο retro αλλά αφάνταστα εντυπωσιακό!
Set #1: Τι άποψη έχετε εσείς για τα δερμάτινα jeggings; Αν τυχόν προσθέσατε ένα τέτοιο στη γκαρνταρόμπα σας… τέλεια! Αλλιώς δε μας ενοχλεί κι ένα στενό παντελόνι! Συνδυάστε το με ένα top που να είναι κομματάκι… «shiny» (είτε κεντημένο με πούλιες είτε με μεταλλικές ίνες) κι ένα κοντό σακάκι ή και μπολερό, όπως εδώ. Το outfit Ολοκληρώνει μία clutch bag που να έχει στοιχεία του top και ψηλά ankle boots. Αν το top σας έχει ανοιχτό ντεκολτέ, τότε φορέστε άνετα ένα statement κολιέ, ενώ μπορείτε να κάνετε ένα mix ‘n’ match στα κοσμήματα επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι ενώ θα μου άρεσε αν φορούσατε και ένα «cuff» σκουλαρίκι για «τύπο»! Φυσικά παίξτε άφοβα με τα χρώματα!
Xmas Look _3
Set #2: Αν απορείτε πού μπορείτε να (ξανα)φορέσετε εκείνο το ταφταδένιο φόρεμα με αύρα ‘50s… το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι η απάντηση! Συνδυάστε το με ένα καλσόν ή ένα ζευγάρι κάλτσες μ’ εκείνη τη ραφή στο πίσω μέρος του ποδιού που δίνει ένα απόλυτα θηλυκό αέρα στο στυλ κι ένα ζευγάρι ψηλές γόβες – σε χρώμα κατά προτίμηση, αν το φόρεμα είναι όλο μαύρο. Για πανωφόρι είναι ιδανικό ένα κοντό μαντό, κι αν αυτό είναι και γούνινο τέλεια! Κρεμαστά σκουλαρίκια, σετ δαχτυλιδιών που να ταιριάζει ο χαρακτήρας τους με τα σκουλαρίκια και μία τσάντα με μία ιδιαίτερη προσθήκη, όπως αυτή εδώ με τη δαντέλα που εντόπισα κι είστε έτοιμες!
Xmas Look _4

Για το βραδινό σας hairstyling δοκιμάστε αυτήν την κομψή πλαϊνή αλογοουρά!
Side ponytail for sets _3 & _4
Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς, καλά να περάστε και κυρίως… ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like