Τι φοράμε; The New Year’s Edition‏

New Year bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσι όμορφα του The K-Magazine! Χρόνια πολλά! Με Υγεία, Ευτυχία κι Αγάπη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα το περασμένο τριήμερο και να γεμίσατε μπαταρίες!

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το 2015 και καθώς θα είναι άλλο ένα εορταστικό τριήμερο, όλο και κάτι θα κανονίσατε, είτε με την οικογένειά σας είτε με φίλους. Για τον καιρό λένε πως μέχρι και την Παρασκευή θα έχει κρύο και πολύ πιθανό πολλές περιοχές να δουν και χιόνια. Μην ανησυχείτε, όμως, καθώς σας έχω προτάσεις που και ζεστές θα σας κρατήσουν και θα είστε κομψές και με γιορτινή διάθεση!

– Για τα οικογενειακά γεύματα και τις φιλικές επισκέψεις

Όπως και στη χριστουγεννιάτικη περίσταση, το look μας πρέπει να είναι κομψό μεν, άνετο δε, χωρίς υπερβολές.

Set #1: Επιλέξτε ένα παντελόνι τύπου cigarette – αν υπάρχει και σε μάλλινο, προτιμήστε το για να είστε στα ζεστά – ενώ αν έχει και κάποιο pattern, όπως το καρό που σας παρουσιάζω εδώ, θα κάνει το look αμέσως ξεχωριστό. Θα μου άρεσε αν υπάρχει να το συνδυάσετε με ένα κοντό (crop) πουλόβερ με ανοιχτό λαιμό κι ένα φανελάκι με χρώμα – αν όχι, τότε ένα κανονικού μήκους πλεκτό με το λαιμό να ξεχωρίζει θα είναι εξίσου καλή εναλλακτική. Ολοκληρώστε το outfit με τα μποτίνια σας και παίξτε με τα κοσμήματα – κρεμαστά σκουλαρίκια – όχι πολύ μακριά, κατά προτίμηση – κι ένα μακρύ κολιέ όπως αυτό με τα «tassels» κι είστε έτοιμες! Αν μπορείτε να προσθέσετε χρώμα με το παλτό σας, μη διστάσετε!

New Year's Look _1

Set #2: Οι «γενναίες» που αποφασίσατε να φορέσετε φόρεμα, επιλέξτε ένα μάλλινο – θα μου άρεσε κάτι σε γήινη απόχρωση ή και λευκό, αν υπάρχει – σε συνδυασμό με ένα χοντρό καλσόν και τις μπότες ιππασίας σας. Ένα φουλάρι σε χρώμα, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι σε παρόμοιες αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν τέλεια το look σας. Φυσικά, βάλτε χρώμα και στο παλτό, αν υπάρχει η δυνατότητα!

New Year's Look _2

Για το hairstyling σας επιλέξτε μία ανέμελη αλογοουρά – άλλωστε πάμε με τη κομψή και cozy φιλοσοφία σε αυτά τα outfits! Επίσης ωραίο θα ήταν αν καταφέρνατε να φτιάξετε και μία πλεξούδα στο πλάι!

Ponytail & braid for sets _1 & _2 - New Year

Για τη βραδινή έξοδο

                Για τα πρωτοχρονιάτικα party σας εννοείτε επιτρέπεται μία δόση glam παραπάνω!

Set #1: Μία ολόσωμη φόρμα με ανοιχτή πλάτη είναι η μία εναλλακτική για την πρώτη σας βραδινή έξοδο για τη χρονιά – αν μάλιστα, επιλέξατε και μία από βελούδο, μια που είναι ένα από τα πιο δυναμικά trends του φετινού χειμώνα… εύγε! Συνδυάστε το με ένα μπολερό με χρώμα και τα ψηλά σας μποτίνια. Το look σας θα απογειωθεί με ένα σετ σκουλαρίκια – cuffs όπως αυτό που σας βρήκα εδώ κι ένα δαχτυλίδι με αλυσίδα, καθώς επίσης και μ’ ένα clutch τσαντάκι με κεντημένες χάντρες για έξτρα… λάμψη!

New Year's Look _3

Set#2: Άλλο ένα όμορφο trend του χειμώνα είναι η δαντέλα στο φόρεμα. Αν, λοιπόν, προσθέσατε ένα τέτοιο κομμάτι στη ντουλάπα σας αξιοποιήστε το, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι η πιο κατάλληλη μέρα! Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι γόβες με κεντίδια – αν είναι δυνατόν  – κι ένα clutch τσαντάκι που να ταιριάζει στο χαρακτήρα του φορέματος. Φυσικά τα κοσμήματα είναι οι καλύτεροι φίλοι αυτού του outfit, τα οποία, όμως θα ήταν καλό να έχουν έναν «classy» χαρακτήρα, ίσως με μία ιδέα ρετρό.

New Year's Look _4

Όσο για τα μαλλιά σας, ένα σινιόν χτένισμα όπως αυτό εδώ το βρίσκω άκρως ταιριαστό!

Bouffant bun for sets _3 & _4 - New Year

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς, καλά να περάσετε και κυρίως… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να δείτε κάθε ευχή σας να πραγματοποιείται το 2016!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like