Το ακριβές αντίγραφο –πραγματικού μεγέθους- του σπιτιού της Χιονάτης

Γιατί όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας!

Όλοι, καθώς μεγαλώνουμε, έχουμε έναν παιδικό χαρακτήρα που έχουμε συνδεθεί μαζί του και τον αγαπάμε και που έχει την ικανότητα να αποσπάσει ένα δικό μας χαμόγελο ακόμα κι όταν έχουμε ενηλικιωθεί και θεωρούμαστε μεγάλοι γι’ αυτό. Επειδή, όμως, ξέρουμε ότι αυτό είναι πέρα για πέρα ένας μύθος, αφού ο σωστός άνθρωπος κρύβει πάντα ένα παιδί μέσα του, δε γίνεται να μη θαυμάσουμε το ιδιαίτερο δημιούργημα ενός ζευγαριού από τη Ουάσιγκτον.

Ο Richey κι η Karen Morgan, σύμφωνα με το Kitsap Sun, ξεκίνησαν να χτίζουν το σπίτι της Χιονάτης των νάνων μέσα στη δεκαετία των ‘70s, κατασκευάζοντας και συμπληρώνοντας στοιχεία, το ένα μετά το άλλο, για δεκαετίες. Το 2005, περιήλθε στα χέρια της τωρινής του ιδιοκτήτριας, Evonne Bess, ολοκλήρωσε το project και τώρα το διαθέτει προς πώληση.

Το τοποθετημένο στο Olalla της Washington κτίσμα περιλαμβάνει 4 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, χειροποίητες πόρτες κι εξωτικά δέντρα, σε ένα οικόπεδο έκτασης 260 τετραγωνικών μέτρων. Η διακόσμηση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί σχεδόν πιστή «ενσάρκωση» του σπιτιού της Χιονάτης, με πολλές σύγχρονες προσθήκες, όπως μοντέρνο ηλεκτρικό φούρνο ή ψυγείο και γρήγορη σύνδεση του ίντερνετ.

Στην περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να το μεταφέρει στην κατοχή του και να ζήσει το δικό του παραμύθι, η τιμή αγοράς του ανέρχεται στα 775.000$.

Photo credits

 

You may also like