Το ελληνικό burger ακούει στο όνομα «Ρόδι», από τη Ν. Σχοινά

rodi burger athens thek-magazineΕάν ψάχνετε να δοκιμάσετε ένα burgerδιαφορετικό από τα άλλα, όπου η ελληνική φιλοσοφία και παράδοση είναι εμφανής τότε το «ΡΟΔΙ» είναι για εσάς.

Το «ΡΟΔΙ» είναι το «φρέσκο» burgerάδικο της οδού Μακεδονίας στον Ταύρο, αφού άνοιξε επίσημα μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη κι αποτελεί έργο της Λίζας Βεντούρα και του συζύγου της. Η Λίζα, λοιπόν, μας υποδέχτηκε εκεί για να γευτούμε μερικά πιάτα από το μενού και τα διαφορετικά του burger και να γνωρίσουμε από κοντά το νέο χώρο εστίασης.

Τα βασικά burger αποτελούνται από μπιφτέκι (100 ή 180 γραμμαρίων), μαρούλι και sauce της επιλογής σας κι από κει και πέρα προσθέτετε εσείς ό,τι υλικό θέλετε. Προσωπικά, επέλεξα το Τίμιο Αμερικάνικο burger με cheddar, bacon και American σάλτσα και τσιμπούσα από τις τηγανητές πατάτες (που δεν ήταν προτηγανισμένες αλλά προμαγειρεμένες στον ατμό). Όταν δοκίμασα κατάλαβα ότι η ελληνική του “χροιά” κρύβεται ως επί το πλείστον στο μπιφτέκι, το οποίο αποτελείται από κιμά με διάφορα μυρωδικά κατευθείαν από τα παρτέρια του μαγαζιού.

Ο χώρος, αν και μικρός, ήταν ιδιαίτερα ζεστός και φιλόξενος όπως ακριβώς και οι άνθρωποι που συναντήσαμε εκεί ενώ οι τιμές ιδιαίτερα προσιτές.
Ιδού η φωτογραφία:
burger 2 RODI theK-magazine

Και να προσθέσουμε ότι στο τέλος μας προσέφεραν και μελένιους λουκουμάδες. Εσείς δεν θα θέλατε να τους δοκιμάσετε;
loukoumades RODI theK-magazine

ΡΟΔΙ Burger Cafe
Μακεδονίας 5
Ταύρος
Τηλ: 210 34 66 956

You may also like