Το εξοχικό στην Καλιφόρνια που θα σας “ταξιδέψει”

Βλέποντάς την από έξω αυτή η αγροικία στην Καλιφόρνια δεν εντυπωσιάζει αλλά τραβά το βλέμμα γιατί έχει μία ιδιαιτερότητα… δείχνει τραχεία, αλλά μπαίνοντας σιγά σιγά μέσα θα χαλαρώσετε με την την ελαφριά και ευάερη ατμόσφαιρα της.

Ένα παραδοσιακό  foyer μας καλωσορίζει με ένα πολύχρωμο χαλί με μοτίβο κι ένα απλό στρογγυλό τραπέζι από ξύλο γεμάτο με αγαπημένα βιβλία. Μια λεπτή ταπετσαρία κοσμεί τους τοίχους πάνω από το τραπέζι.


Η χρήση του κόκκινου συνεχίζεται και στο σαλόνι όπου κυριαρχούν τα τεράστια παράθυρα και σε συνδυασμό με το λευκό δημιουργούν έναν χαρούμενο, γεμάτο φως χώρο.

Photo by Cassandra Crain Design

Οι γαλλικές πόρτες έχουν θέα στα βουνά. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στα βόρεια του San Francisco.

 

Ο επιχρυσωμένος καθρέφτης προσδίδει μια  glamorous πινελιά  μια ρουστίκ ντουλάπα. Λάτρεψα το μείγμα των αντιθέσεων σε αυτό το σπίτι – δημιουργεί πάντα ένα οπτικό και απτικό ενδιαφέρον.

 

Ένα καθαρό φρέσκο βλέμμα κυριαρχεί στην κουζίνα με άφθονο φυσικό φως, μία άνετη νησίδα, έναν παραδοσιακό νεροχύτη που ταιριάζει στον χώρο και δάπεδα από ζεστό ξύλο.

 

Άφθονος χώρος αποθήκευσης υπάρχει σε όλα τα σημεία της αγροικίας, ακόμα και στην κεντρική τραπεζαρία.

 

Minimal η διακόσμηση ακόμα και στα υπνοδωμάτια. Η απλότητα είναι το κλειδί για να πετύχει το “στοίχημα” του ιδιοκτήτη.

 

Περισσότερη θέα από τα βουνά μπορεί κανείς να απολαύσει και από τα κρεβάτια στα υπνοδωμάτια.

 

Στο πίσω μέρος του κτήματος υπάρχει μια μεγάλη πισίνα. Φυσικά το γρασίδι είναι περιποιημένο και το οπτικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την αγροικία μπορείτε να βρείτε εδώ  Οι φωτογραφίες είναι της  Cassandra Crain Design / Houzz.

You may also like