Το Ηot Tub Cinema κατακτά το Λονδίνο

Πώς μπορείς να συνδυάσεις την απόλαυση του κινηματογράφου με τη χαλάρωση του τζακούζι; Την απάντηση βρήκε ο επιχειρηματίας Asher Charman, εμπνευστής του Hot Tub Cinema στο Λονδίνο. Εκεί οι θεατές δεν κάθονται σε καθίσματα αλλά φορούν τα μαγιό τους, παίρνουν το ποτό τους ανά χείρας και μπαίνουν στο ζεστό νερό. Και συνδυάζουν την απόλαυση της ταινίας, τη χαλάρωση του τζακούζι και έξτρα τον νυχτερινό ορίζοντα της βρετανικής πρωτεύουσας, με τα κτήρια να σκίζουν τον ουρανό.

Το Ηot Tub Cinema περιλαμβάνει 15 τζακούζι για τους σινεφίλ που θέλουν άλλου είδους ψυχαγωγία.

«Όταν το δοκίμασα ο ίδιος, δεν μπορούσα παρά να το μοιραστώ με άλλους. Η δική μου πρώτη εμπειρία ήταν πριν από επτά χρόνια. Είχα έναν προτζέκτορα ήδη και συνειδητοποίησα πως μπορώ να απολαμβάνω την αγάπη μου για τις ταινίες και τη χαλάρωση του τζακούζι ταυτόχρονα. Το μοιράστηκα με φίλους και άρεσε και σε εκείνους», είπε.

Ο Charman αναζήτησε τα κατάλληλα μέρη για το Ηot Tub Cinema, αναβάθμισε τον εξοπλισμό του και αφοσιώθηκε στο σχέδιό του.

Το εισιτήριο κοστίζει από 25 έως 200 λίρες και ο Charman σχεδιάζει να επεκτείνει την επιχείρησή του στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

You may also like