Το Κάμα Σούτρα σε 3-D ειδικά για κινητά και ταμπλέτες

kama sutraΗ εφαρμογή Kama Xcitra για smartphones και tablets υπόσχεται σε όλους άμεση πρόσβαση, δωρεάν, σε τρισδιάστατες εικόνες από το “Ευαγγέλιο του σεξ” που γράφτηκε πριν από τουλάχιστον 2.000 χρόνια.

Από τις απλές εικονογραφήσεις του βιβλίου, περνάμε στα τρισδιάστατα ολογράμματα που προσφέρουν σίγουρα περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις πιθανές στάσεις σεξ που μπορεί να φανταστεί – και να εκτελέσει κανείς. Σύμφωνα με το Βήμα, η εφαρμογή είναι δωρεάν μαζί με μια νέα εκδοχή του κειμένου, που βασίζεται σε αρχαίες ινδουϊστικές φιλοσοφίες.

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μεταμορφώνει τις εικονογραφήσεις του διάσημου ερωτικού εγχειριδίου σε τρισδιάστατα ολογράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη του smart phone ή της ταμπλέτας (pop up holograms).
Οι χρήστες μπορούν να δουν την κάθε εικόνα από όλες τις οπτικές γωνίες, και να λύσουν όλες τις απορίες τους για τις στάσεις στο σεξ.

Η εφαρμογή Kama Xcitra υπόσχεται να βοηθήσει τα ζευγάρια να «έρθουν πιο κοντά στη δράση από ποτέ», με συμβουλές και καθοδήγηση για μεγαλύτερη απόλαυση σε 69 ερωτικές στάσεις.

Πέρα από την ερωτική ανάπτυξη υποθετικών και μυστηριωδών απολαύσεων, το Κάμα Σούτρα αποτελεί για τους ιστορικούς και κείμενο πολιτισμού. Ο πουριτανισμός, η θρησκευτικότητα και ο λανθάνων μυστικισμός που επικρατούν στη σύγχρονη Ινδία δεν φαίνεται να υπάρχουν στην κοινωνία που περιγράφει το Κάμα Σούτρα.

Αν ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε, σας βρήκαμε το link στο amazon. (Πατήστε εδώ )

You may also like