Το καλό sex χρειάζεται αλκοόλ;

alcohol-and-sexual-desiresΤο κρασί και τα cocktails  είναι το νέο αφροδισιακό; Σίγουρα το αλκοόλ “απελευθερώνει τις αισθήσεις” κι έχει τους πιστούς καταναλωτές, αλλά φαίνεται να γίνεται απαραίτητο και στα ζευγάρια προκειμένου να έρθουν πιο κοντά. Μία νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στη DailyMail  συνδέει την κατανάλωση του alcool  με τη λειτουργία των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ συντρόφων, σήμερα.  Τα στατιστικά είναι ανησυχητικά, τουλάχιστον! Ένα στα δέκα ζευγάρια δεν έχει κάνει σεξ τους τελευταίους έξι μήνες, χωρίς να πιει. étant sobre.

Για το 66 %  των ερωτηθέντων οι λόγοι είναι απλοί:  Το alcool  ζωντανεύει την χαμένη διάθεση για σεξ. Μία άλλη εξήγηση είναι ότι τους αρέσει να πίνουν ένα ή και περισσότερα ποτήρια κρασί ( ή κάποιο άλλο οινοπνευματώδες ποτό) όταν βρίσκονται και τη στιγμή της “δράσης” έχουν ήδη ζαλιστεί λίγο…  Για τους άνδρες, το 60% θεωρεί ότι τους δίνει αυτοπεποίθηση και τους επιτρέπει να είναι πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Με το αλκοόλ κάνουν περισσότερες τρέλες;  Οι γνώμες είναι μοιρασμένες. Το  61 %  των ερωτηθέντων γυναικών θεωρεί σημαντικό να κάνουν έρωτα με καθαρό μυαλό. Για τους άνδρες αντίστοιχα ισχύει μόνο για το  32 %

Ένα πράγμα είναι σίγουρο : το 72 %  των ερωτηθέντων ομολόγησε ότι οι επιδόσεις ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου όταν είχαν πιει. Αυτό για να το θυμάστε την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε το αλκοόλ για να κάνετε σεξ!

ΠηγήDailyMail

You may also like