«Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» στη μεγάλη οθόνη

Gone_girl_bookΌσοι ακολουθήσατε την πρότασή μου για το βιβλίο της Gillian Flynn «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» – μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας πατώντας εδώ – και πιάσατε να το διαβάσετε, ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε! Αν ναι, τότε μάλλον θα σας αρέσει η συνέχεια!

Η εταιρεία παραγωγής της γνωστής ηθοποιού Reese Witherspoon αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου κι ήδη δρομολογούνται τα γυρίσματα της ταινίας για το Σεπτέμβριο ώστε η ταινία να βγει στους κινηματογράφους το 2014.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο David Fincher, ο οποίος μας έχει χαρίσει αξιομνημόνευτες κινηματογραφικές στιγμές. Ξεχνιέται, άλλωστε το «Fight Club», το «Seven» ή το «The Game»;
Όσον αφορά το καστ, στο ρόλο του Νικ θα δούμε τον Ben Affleck, ενώ για το ρόλο της εξαφανισμένης της συζύγου, της Έιμι, έχει ήδη υπογράψει η Rosamund Pike («Περηφάνεια και Προκατάληψη», «Surrogates» και «Jack Reacher»).

Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, που αποκάλυψε πως η Rosamund Pike συμφώνησε για το ρόλο, η παραγωγή είχαν υπ’ όψιν τους για το ρόλο της Έιμι τη Charlize Theron, τη Natalie Portman, την Olivia Wilde και την Emily Blunt, ενώ άλλοι θεωρούσαν την Pike και τη Jessica Chastain φαβορί.
Rosamund_Pike_2 h
Όσο για τη Reese Witherspoon αναμένεται να έχει ρόλο behind the scenes.
Επίσης διόλου απίθανο να δούμε τους Neil Patrick Harris και Tyler Perry σε βοηθητικούς ρόλους.

Πηγή: Guardian

Προσωπικό σχόλιο: Το βιβλίο ήταν από μόνο του ατμοσφαιρικό και σε κρατούσε σε εγρήγορσή, Φαντάσου τώρα πώς μπορεί να είναι η ταινία, πόσο μάλλον με τον David Fincher στο τιμόνι. David, make me proud!

You may also like