Το κραγιόν της Rachel στα «Φιλαράκια»

Και, παρεμπιπτόντως, πωλείται ακόμα!

Το τηλεοπτικό δίκτυο του NBC έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές στο σταθμό του προγράμματα για τα οποία μας έκανε να μιλάμε για καιρό, όπως το«ER», το «Seinfeld» και –πιο πρόσφατα- το «Hannibal» και το «This Is Us». Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το πιο διάσημο showτου σταθμού, εκείνο που πραγματικά άφησε ιστορία στα τηλεοπτικά δεδομένα, δεν είναι άλλο από τα γνωστά μας «Φιλαράκια» (aka«Friends»).

Τα «Φιλαράκια» είναι μια σειρά που πέτυχε να συγκεντρώσει στους δέκτες τους εκατομμύρια τηλεθεατές από όλον τον κόσμο, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και την ιδιότητα του καθενός, για να παρακολουθήσουν μία παρέα φίλων που ζούσε στο Μανχάταν. Πέρα από το έξυπνο σενάριο και τη χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, θαυμάσαμε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, με την κλίση της Rachel προς την ομορφιά και τη μόδα να ξεχωρίζει. Μάλιστα, την εποχή εκείνη έγινε γνωστό και το περίφημο κούρεμα «The Rachel» από την κλασική κόμμωση του χαρακτήρα.

Η Jennifer Aniston, που υποδύθηκε τη Rachel Green στη σειρά, αποκάλυψε την τάση της εποχής των 90s που δεν της άρεσε: «Τα μικροσκοπικά γυαλιά. Απλά θεωρώ ότι είναι γελοία. Δεν είμαι φαν αυτών των τοσοδούλικων φακών. Είμαι φαν των κλασικών γυαλιών.» ενώ εξέφρασε τη νοσταλγία της για το κραγιόν που φορούσε καθημερινά στα γυρίσματα, την απόχρωση Paramount της Mac. «Ήταν ένα καφετί τούβλο. Θυμάμαι ότι ήταν το χρώμα που εμπιστευόμουν, όταν έκανα τα Φιλαράκια.»

Η συγκεκριμένη απόχρωση πωλείται ακόμα στα καταστήματα της Mac!

You may also like