Το Κόκκινο Φόρεμα του Aamu Song

Ένα κολοσσιαίο κόκκινο φόρεμα έχει κατακλύσει την Αίθουσα του Ανατολικού Λονδίνου, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης της Εβδομάδας Σχεδίου του Λονδίνου, που ζητά από τους επισκέπτες να βγάλουν τα παπούτσια τους.

Το πρόγραμμα REDDRESS είναι μια εκδήλωση χωρίς παπούτσια, που προσκαλεί τους επισκέπτες να αφήσουν τα παπούτσια τους στην πόρτα και να εξερευνήσουν την τεράστια κόκκινη εγκατάσταση με την άνεση που τους προσφέρουν οι κάλτσες τους.
Ο Φινλανδός σχεδιαστής του στούντιο COMPANY Aamu Song έχει διαμορφώσει το χώρο σαν μια αίθουσα παράστασης που έχει ως στόχο να αμφισβητήσει τους ρόλους που παίζουμε ως συμμετέχοντες ή ερμηνευτές, ενώ πειραματίζεται με τα όρια της σχέσης μεταξύ φορέματος και θεατή.

Μπορεί κανείς να επισκεφθεί το REDDRESS από τις 22 ως τις 25 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα York (5 Old Ford Road Bethnal Green, London E2 9PJ). Θα υπάρχει μια καθημερινή σειρά από δωρεάν εκδηλώσεις και εκδηλώσεις με εισιτήριο το βράδυ, μεταξύ άλλων και παραστάσεις από τη Φιλανδή τραγουδίστρια Emma Salokoski, , τον κιθαρίστα Jarmo Saari – γνωστό για τους πειραματικούς του ήχους.

Πηγή: http://www.com-pa-ny.com

You may also like