Το μονοχρωματικο μακιγιάζ είναι η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο

Μετά τη μόδα των Manilips, κατά την οποία ταιριάζαμε το κραγιόν με το βερνίκι των νυχιών μας, ήρθε η ώρα του μονοχρωματικού μακιγιάζ. Και αν θεωρείτε, πως το να ταιριάζουν όλα μεταξύ τους, είναι βαρετή υπόθεση, τότε να σας ενημερώσουμε πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και εύκολο. Το να ταιριάζετε το ρουζ, με το κραγιόν και τη σκιά σας, στην πραγματικότητα, φέρνει την απόλυτη ισορροπία τόσο στο μακιγιάζ σας, όσο και στην συνολική σας εμφάνιση.

Το κλειδί της επιτυχίας, της συγκεκριμένης τάσης, κρύβεται στο ότι πρέπει να βρείτε το χρώμα που γράφει καλύτερα στον δικό σας τόνο επιδερμίδας, και σας κολακεύει περισσότερο. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε προϊόντα για όλο το πρόσωπο βάσει του συγκεκριμένου χρώματος. Τα μωβ, τα καφέ, τα ροζ, ακόμα και το κόκκινο του κρασιού, είναι μερικές αρκετά ασφαλής επιλογές, στις οποίες μπορείτε να κινηθείτε, μιας και υπάρχει πληθώρα προϊόντων στο εμπόριο, και σίγουρα θα μπορέσετε να εξοπλιστείτε σωστά.

Παρόλο που μπορεί να είστε διστακτικές απέναντι σε έντονα χρώματα όπως το σκούρο μωβ ή το μπορντό, εάν χρησιμοποιηθούν με το σωστό τρόπο και την σωστή ποσότητα, μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο φινετσάτα απ’όσο φαντάζεστε. Δοκιμάστε ένα μονοχρωματικό smokey χωρίς διαβαθμίσεις, ή την τοποθέτηση της χρωματικής σκιάς στην κόγχη του ματιού ή ακόμα και στην εξωτερική γωνία. Οι επιλογές είναι πολλές, και σίγουρα κάπου ανάμεσά τους βρίσκεται αυτή που θα ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

 

You may also like