Το νέο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι… τετράποδο! (+videos)qq

Purin 2Όπως ίσως το έχετε παρατηρήσει, όλος ο κόσμος είναι σε «παροξυσμό» από την Πέμπτη για το Μουντιάλ. Αυτό που ίσως δε θα περνούσε από το μυαλό σας είναι πως όταν λέμε «όλοι»… το εννοούμε!
Πρωταγωνίστρια του παρακάτω βίντεο είναι η Purin, μία γλυκύτατη μπιγκλίτσα από την Ιαπωνία. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, ο ιδιοκτήτης της, Makoto Kumagai, αποφάσισε να δει αν η σκυλίτσα του έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Τελικά αποδείχθηκε πως η Purin όχι απλά έχει ταλέντο, αλλά… μπορεί να παίξει σε όποια θέση τη βάλεις! Σκοράρει, μαρκάρει, μπλοκάρει τη μπάλα υπερασπιζόμενη το τέρμα της… Και φυσικά πανηγυρίζει κάθε της επιτυχία με τον πιο χαριτωμένο τρόπο!
Για του λόγου το αληθές… δείτε και μόνοι σας!

Κι επειδή όπως προείπα, το ταλέντο της Purin στο ποδόσφαιρο είναι φρέσκο… ρίξτε μία ματιά και στα υπόλοιπα κατορθώματά της!

https://www.youtube.com/watch?v=BELl4trjTD0

Και τώρα που είμαστε στον ίδιο όμιλο με την Ιαπωνία στο Μουντιάλ, ευτυχώς που η Purin δεν είναι στο ρόστερ της Εθνικής Ιαπωνίας. Αλλιώς ο Φερνάρντο Σάντος κι οι διεθνείς μας θα τα έβρισκαν σκούρα… Θα τρώγαμε γκολ απλά επειδή όλοι θα τρέχανε για να χαϊδέψουν τη μπιγκλίτσα!

You may also like