Το νέο τρέιλερ του «House of Cards» αποκαλύπτει τη μοίρα του Frank Underwood

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε το 2017 για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση πολλών γυναικών του Hollywood από τον πρώην κινηματογραφικό παραγωγό και ιδρυτή της εταιρείας παραγωγής «Miramax», άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα διάσημων προσώπων που μοιράζονταν τις ίδιες κατηγορίες. Στη συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε κι ο Kevin Spacey, όταν ο ηθοποιός Anthony Rapp τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση που συνέβη όταν ο Rapp ήταν μόλις 14 ετών. Ακολούθησαν έπειτα πάνω από άλλες 30 καταγγελίες.

Στις αρχές του 2018, λίγο μετά την αμαύρωση του ονόματος του Spacey, ανακοινώθηκε από το Netflix η αποχώρησή του από το «House of Cards», μία από τις πιο επιτυχημένες original σειρές της διάσημης εταιρείας. Κι ενώ όλοι απορούσαν πώς η σειρά θα συνεχίσει μετά την αποχώρηση ενός τόσο βασικού πρωταγωνιστή, το Netflix δημοσίευσε ένα τρέιλερ για τη νέα σεζόν που μας δείχνει τι περίπου να περιμένουμε.

Στοclip, η Claire Underwood (Robin Wright) επισκέπτεται τον τάφο του Francis (Kevin Spacey) και του λέει χαρακτηριστικά: «Θα σου πω αυτό, Francis. Όταν θάψουν εμένα, δε θα είναι στην αυλή μου. Κι όταν έρθουν να δώσουν τα σέβη τους, θα περιμένουν στην ουρά.» Έπειτα, το πλάνο εστιάζει στους τάφους, ένας του Francis κι ένας του πατέρα του, Calvin, δίπλα στον οποίο θάφτηκε.

Όταν βγήκε στο φως η καταγγελία του Rapp, τα περισσότερα επεισόδια της τελευταίας σεζόν του House of Cards είχαν γραφτεί στο μεγαλύτερο μέρος τους. Έτσι, η παραγωγή καθυστέρησε ώστε να τα τροποποιήσει με τρόπο που να εστιάζουν περισσότερο στην Claire. Τελικά, μόνο οκτώ θα προβληθούν και, μάλιστα, το τελευταίο θα είναι σκηνοθετημένο από την ίδια την Robin Wright.

Η τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 2 Νοεμβρίου.

You may also like