Το νέο make-up “Άγριο Τριαντάφυλλο” της ΚΟΡΡΕΣ

Νέα εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά, ακόμα πιο ελαστική, κρεμώδης υφή για ομοιόμορφη κάλυψη,
πιο λαμπερό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια τουλάχιστον 8 ωρών.

H ΚΟΡΡΕΣ ‘επεμβαίνει’ στη σύνθεση του Make-up Άγριο Τριαντάφυλλο, ανάγοντας το σε απαραίτητη βάση του αψεγάδιαστου και παράλληλα ανεπιτήδευτου μακιγιάζ. Το Skin Moisture Mix και τα ειδικά μικροσφαιρίδια χρώματος και λάμψης είναι τα νέα φυσικά συστατικά που συμπληρώνουν τη γνωστή ευεργετική δράση του εκχυλίσματος από Άγριο Τριαντάφυλλο, εξασφαλίζοντας ενυδατωμένη, βελούδινη επιδερμίδα και φέρνοντας στην επιφάνεια την πιο υγιή, λαμπερή όψη της, ενώ τα ευρέως φάσματος [UVA-UVB] αντιηλιακά φίλτρα προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία.

Η νέα, πρακτική συσκευασία με airtight pump διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα της φόρμουλας και διευκολύνει την εφαρμογή, απελευθερώνοντας την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος.

ΣΥΝΘΕΣΗ

*Σύμπλεγμα σακχάρων και αμινοξέων, που διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής.

*Ειδικά μικροσφαιρίδια χρώματος και λάμψης καλύπτουν ιδανικά λεπτές γραμμές, πόρους και ατέλειες της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας φωτεινό και βελούδινο τελείωμα.

*Φυσική πηγή βιταμίνης C, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, χάρη στις ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητές του. Έχει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές ατέλειες.

*Έχουν αντιοξειδωτική δράση, ενώ αυξάνουν την ελαστικότητα και την ικανότητα συγκράτησης της υγρασίας στο δέρμα.

You may also like