Το νέο video clip του George Michael με την Kate Moss

Εκατομμύρια οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που περίμεναν το νέο  video κλιπ του George Michael-  ή κατά το ελληνικότερον G.K. Panayiotou, με τίτλο White Light   και πρωταγωνίστρια την Kate Moss.

 


Η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού σαν χθες συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την ημέρα που το πρώτο του single με τους Wham, “Wham Rap” (γραμμένο από κοινού με τον Andrew Ridgeley) μπήκε στα Βρετανικά Charts!

Τo White Light, το lead single του νέου album του George Michael  δεν είναι όμως μόνο μια πρώτη γεύση αυτού που ο ίδιος περιγράφει “ως τον καλύτερο dance δίσκο όλων των εποχών”, αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως χαρακτηριστικά γράφει στην ιστοσελίδα του…

Πρόκειται για ένα πολύ ρυθμικό τραγούδι, γραμμένο από τον ίδιο τον τραγουδιστή, το οποίο “κινείται” σε μίνιμαλ και σκοτεινούς χώρους, με έντονη την αισθησιακή εικόνα….

Το γνωστό μοντέλο, που κλέβει την παράσταση και για μια ακόμα φορά, εμφανίζεται ως άλλη μετενσάρκωση της ψυχής της μοίρας που πετάει ένα κέρμα και επιλέγει να τελικά ο τραγουδιστής θα επιζήσει ή όχι από τον πυροβολισμό.

Το κομμάτι κυκλοφορεί από τη  Universal Island Records… Απολαύστε το!

[vsw id=”SRAOG-BpNOw” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

You may also like