Το παντελόνι που αναδεικνύει τις καμπύλες, από την Freddy

nΕίναι αυτό που χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες…δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Ενα παντελόνι που, με τον πιο φυσικό τρόπο, αναδεικνύει τις καμπύλες μας και καλύπτει όλε τις ατέλειες… Διαφωνείτε;

Πριν λίγες μέρες έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος FREDDY Exclusive Store στο Golden Hall για την έλευση της WR.UP εποχής.Έκρηξη design και τεχνολογίας: Η FREDDY κάνει την κίνηση ματ και παρουσιάζει το πρώτο παντελόνι που σας περιέγραψα ότι χρειαζόμαστε. Ακόμα κι αυτές που υποτίθεται έχουν τα ωραιότερα σώματα. Έχει γίνει ήδη το νέο Ιταλικό γυναικείο φετίχ, με minimal raw-cut γραμμές, ειδικά σχεδιασμένο πατρόν, προσεκτικά τοποθετημένες ραφές και ειδικά επιθέματα σιλικόνης, για άψογη εφαρμογή, απίστευτη άνεση και θανατηφόρο sex appeal !

37a 36a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα εγκαίνια είχε Live Dj set από τον Dimo P , Italian finger food και τα πιο cool cocktails – φτιαγμένα on the spot από το team του Holy Spirit. Ναι, το fantastic boyfriend του οποίου μάθαμε τη σούπερ συνταγή(εδώ). το νέο FREDDY Store μπήκε σε WR.UP ‘ρυθμό’ και πρόσθεσε την απαραίτητη all-fun & relaxing ατμόσφαιρα στη βραδιά!!

Sportswear για τη γυναίκα

Sportswear για τη γυναίκα

Casual chic για τους άνδρες

Casual chic για τους άνδρες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ποιους:

Με όλους!! Fashion bloggers, media, VIPs, styling gurus, όλοι εκεί

Freddy Greece και οι συντελεστές της πετυχημένης βραδιάς

Freddy Greece και οι συντελεστές της πετυχημένης βραδιάς

You may also like