Το πολυκατάστημα Neiman Marcus πουλάει Rolls-Royce για δώρο Χριστουγέννων

Έτσι κάτι συμβολικό για το καλό!

Δεν ξέρετε τι να πάρετε δώρο στους αγαπημένους σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων; Έχετε κουραστεί να επιλέγετε πάντα τα ίδια και τα ίδια και θα θέλατε κάτι διαφορετικό για τη φετινή χρονιά; Η Neiman Marcus κάνει μια εναλλακτική πρόταση για εσάς και τους δικούς σας: Μία κάμπριο Rolls-Royce!

Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα δώρο στο οποίο έχει πρόσβαση ο μέσος πελάτης κι απευθύνεται αυστηρά σε άτομα που βγάζουν το «κάτι παραπάνω» τους, όμως, όπως και να ‘χει, το Αμερικανικό πολυκατάστημα προσφέρει στο Χριστουγεννιάτικο κατάλογό του -και για περιορισμένο χρονικό διάστημα- «Dawn Drophead Coupé» της πολυτελούς εταιρείας αυτοκινήτων γιατί, γιατί όχι;

Τα διαφορετικά αυτά «δωράκια» θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, ένα μπλε, εμπνευσμένο από τη λίμνη Como στη Λομβαρδία της βόρειας Ιταλίας, κι ένα πορτοκαλί που παραπέμπει στο Saint-Tropez της Γαλλίας. Το κόστος τους θα ανέρχεται σε 439.625 δολάρια και 445.750 δολάρια αντίστοιχα και, για κάθε αυτοκίνητο που θα πωλείται, 1.000 δολάρια θα πηγαίνουν στο «The Heart of Neiman Marcus», που βοηθά τόσο τοπικά όσο και εθνικά την ενίσχυση της τέχνης. Το 70%, μάλιστα, των δωρεών πηγαίνει σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν καλλιτεχνική εκπαίδευση στους νέους.

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, που θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 2 Νοεμβρίου, ανήκουν στα «Fantasy Gifts» της Neiman Marcus και δεν αποτελούν τα μόνα premium δώρα του καταλόγου. Εναλλακτικά, η εταιρεία προτείνει επιλογές, όπως ξενάγηση στο ορυχείο σμαραγδιών «Gemfield» στη Ζάμπια κι ένα custom σμαράγδι 7.2 καρατιών (300.000$) ή ένα ταξίδι στην περιοχή Champagne της Γαλλίας, αξίας 150.000 δολαρίων.

 

You may also like