“Το πρώτο ραντεβού”,από την Χριστίνα Παύλου

53128470574055720_Yyc4y9iR_cΜικρά μυστικά για να σας μείνει αξέχαστο !

Είναι στιγμές που το ταξίδι στον κόσμο των σκέψεων σας φαντάζει πραγματικά συναρπαστικό . Αυτή η εναλλαγή των συναισθημάτων κάθε φορά που διαβάζω τα emails σας, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς άλλες φορές με βάζει στην διαδικασία να γυρίζω τον χρόνο πίσω και να θυμάμαι προσωπικές αντιδράσεις σε διάφορες καταστάσεις, και άλλοτε πάλι να προσπαθώ να σκεφτώ τι θα έκανα εγώ σήμερα σε σχέση με αυτά που μου περιγράφετε.

Αυτήν την φορά η διαδικτυακή μας επαφή μετατράπηκε σε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Το γράμμα της φίλη μου Ελένης που ανυπομονεί για το πρώτο της ραντεβού με τον καινούργιο της φίλο με γύρισε χρόνια πίσω και ένα τεράστιο χαμόγελο δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το πρόσωπο μου. Ποιός άλλωστε ξεχνά το πρώτο ραντεβού ενός μεγάλου έρωτα ; Τη στιγμή εκείνη που το στομάχι δένεται κόμπους μπροστά στην αγωνία για το άγνωστο ; Όσες, φορές και να το ζήσεις ξέρεις ότι ποτέ δεν θα είναι το ίδιο και πάντα η γλυκιά ελπίδα ότι ίσως αυτός να είναι ο “πρίγκιπας του παραμυθιού σε πλημμυρίζει με απεριόριστη χαρά και ευτυχία !!!! Και άγχος όμως … πολύ άγχος !!!
Δεν θα πρέπει να πανικοβάλλεστε, αγαπημένες μου, κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να γνωρίσετε έναν άνθρωπο. Όμως θυμηθείτε , ότι το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό. Είναι η πρώτη εικόνα που δίνουμε στον άλλο.

 

Μία θετική εντύπωση δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για μία σχέση και για το πως αυτή πρόκειται να εξελιχθεί . Αντίθετα μία αρνητική εντύπωση κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να  οδηγήσει σε αποτυχία.

Να έχετε πάντα στο νου ότι ο σύντροφος σας θα χρησιμοποιήσει αυτήν τη στιγμή για να μάθει τα πάντα για εσάς και θα σας φέρει προ εκπλήξεως με τις ερωτήσεις που θα σας κάνει. Θα παρατηρήσει τα πάντα επάνω σας και θα σας κοιτάζει έντονα στα μάτια, για να καταλάβει αν το ένστικτό του για εσάς είναι αληθινό και για να πάρει γρήγορα τις αποφάσεις του για την εξέλιξη της γνωριμίας σας. Όμως μην ανησυχείτε όπως για κάθε κοινωνική δραστηριότητα έτσι και για το πρώτο ραντεβού υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που αν τους ακολουθήσουμε το παιχνίδι θα κυλήσει υπέρ μας.
Παρακάτω σας «αποκαλύπτω» περιεκτικά κάποια μικρά μυστικά για την ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωή σας, για να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

149604018843043395_pxHoh69g_c1. Μην τον βάλετε στην διαδικασία να περιμένει πολύ. Υπολογίστε να είσαστε στο μέρος συνάντησης όσο πιο έγκαιρα μπορείτε. Ακόμα και εάν σε μια γυναίκα δικαιολογείται η καθυστέρηση, μην την εφαρμόσετε στο πρώτο ραντεβού. Θα σας δοθούν άλλες ευκαιρίες που ίσως να είναι και πιο χρήσιμη.

2. Συμφωνείστε μαζί του η πρώτη συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε ένα ουδέτερο μέρος όπως για παράδειγμα σε ένα κομψό εστιατόριο .

3. Δεν χρειάζεται να είστε πολυλογούδες. Η συζήτηση πρέπει να είναι ισορροπημένη, αλλιώς καλύτερα να βγει με τις κολλητές του.

4. Δώστε χρόνο στην προετοιμασία σας και χρησιμοποιήστε δοκιμασμένα μυστικά ομορφιάς ώστε να νιώθετε ασφαλείς με την εμφάνιση σας. Προσοχή: βάλτε  ένα σέξι ρούχο, και συνδυάστε το με κάτι απλό, για να μην φανείτε «φτηνή». Μην ξεχάσετε επίσης να συμπληρώσετε την εμφάνιση σας με ένα αισθησιακό, αλλά όχι πολύ δυνατό άρωμα.

5. Όσο ερωτευμένη και να νιώθετε μαζί του μην δείξετε τα συναισθήματα σας από την πρώτη στιγμή. Αν το μάθει από το πρώτο ραντεβού το πόσο έχετε κολλήσει μαζί του, και θα το «εκμεταλλευθεί» και είναι πολύ πιθανό να τρέξει μακριά σας με ελαφρά πηδηματάκια!

6. Μην δείξετε ότι είστε σνομπ ή έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνει την πλάκα του και να μην θελήσει να υπάρξει επόμενη φορά .

7. Σε ένα πρώτο ραντεβού δεν είναι καθόλου δύσκολο η κουβέντα να πάει στο σεξ. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε παραπάνω αποκαλύψεις από όσες πρέπει σχετικά με το ερωτικό σας παρελθόν, καθώς άθελα σας μπορεί να παρερμηνευτείτε.

8. Αφήστε τον να πληρώσει αυτός τον λογαριασμό.

9. Εάν τολμήσει να ολοκληρώσει την πρώτη σας συνάντηση με ένα τρυφερό φιλί μην διστάσετε να αφεθείτε. Εάν πάλι προτείνει πιο θερμές καταστάσεις αποστασιοποιηθείτε διακριτικά και θυμηθείτε ….Δεν τα δίνουμε όλα στο πρώτο ραντεβού !!!

64951_4795021467083_1988947187_n10. Εάν πάλι δεν τολμήσει καμία ερωτική κίνηση στο τέλος του ραντεβού, αγκαλιάστε τον και δώσε του ένα φιλί στο μάγουλο. Αυτή η κίνηση θα τον κρατήσει σε αγωνία και θα το επόμενο ραντεβού.

Εφαρμόστε τα και καλή επιτυχία !!!

Υ.Γ Η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσουμε για έναν άνθρωπο και οι πρώτες σκέψεις που θα δημιουργηθούν στο νου θα είναι η πραγματική και πιο αληθινή γνώμη που θα έχουμε για εκείνον.

Χριστίνα

Υ.Γ. Μην διστάσετε να μου στείλετε τους προβληματισμούς σας στο [email protected]

You may also like