Το πρώτο YES I DO CATWALK είναι γεγονός!

Για σκεφτείτε όλους τους αγαπημένους σας σχεδιαστές νυφικών συγκεντρωμένους σε ένα catwalk; Θα ήταν όνειρο και το Yes I Do, το κάνει πραγματικότητα στις 22 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο catwalk στο MEC Παιανίας.
Το απόλυτο wedding portal επέλεξε τους πιο διάσημους σχεδιαστές της χώρας να ντύσουν νύφες και γαμπρούς αγαπημένους celebrities, που ίσως να μην έχουν ξαναφορέσει νυφικό ή γαμπριάτικο κουστούμι…

Σίγουρα είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς ο χώρος θα γεμίσει με νυφικά και πολλά φλας! Για να πάρετε μία εικόνα, σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων…από την πλευρά των σχεδιαστών :

1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
3. MELIS BY LASKOS
4. ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ
5. CELEBRITY SKIN
6. ΚΑΤΙΑ ΔΕΛΑΤΟΛΑ
7. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ
8. ΑΝΝΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ
9. ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10. ΜΙ- RO

Δεν πρέπει να έχετε παράπονο! Ναι πρόκειται για την crème de la crème των Ελλήνων δημιουργών και πού να διαβάσετε και ποιοι celebrities θα συμμετέχουν επίσης:

Tζένη Θεωνά, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρία Κωνσταντάκη, Αντωνία Καλλιμούκου, Άντα Λιβιτσάνου, Εύη Αδάμ, Αντωνία Καλλιμούκου, Μαρία Κορινθίου , Τζένη Μελιτά, Άννα Πρέλεβιτς, Έσθερ Μαστρογιάννη, Αναστασία Περάκη, Μαρία Ένεζλη, Μαντώ Γαστεράτου, Ρένος Ρώτας (πρωταγωνιστής “Συμμαθητές”), Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής “Ταμάμ“), Γιάννης Αϊβάζης, Σπύρος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Φρατζής, Ευθύμης Ζησάκης και πολλοί άλλοι.

1457601_10153850940979921_2750258100315258743_n

Live στη σκηνή θα είναι η Tribute Band των Beatles για ένα party χωρίς προηγούμενο!

Το Dress Code της βραδιάς είναι “romantic night” και οι 280 exclusive καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των πιο διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών σε ένα ρομαντικό, ανατρεπτικό και πολύ κομψό catwalk!

Τη βραδιά παρουσιάζει η Μυρτώ Κάζη, ενώ στην είσοδο θα περιμένει τους καλεσμένους red carpet για τις απαραίτητες φωτογραφήσεις!

 

Fashion Counselling : Σπύρος Σαββίνος

Shoes by: Migato

Make Up & Hairstyle by : L’ OREAL PARIS (υπό τις οδηγίες του Φρέντυ Καλομπράτσου)

Κοσμήματα : Dyrberg Kern

Exclusive Cocktails : Bartenders.gr

Prive Gancia Celebrity Lounge

Ηχητική κάλυψη / Φώτα: Galakteros Event Production

Χορηγός Επικοινωνίας: Love Radio 97.5

You may also like