Ρούχα του Michael Jackson σε δημοπρασία

Ήταν ο “βασιλιάς της Ποπ”, κάθε του εμφάνιση ήταν γεγονός και δεν περνούσε απαρατήρητη, αντίθετα κατόρθωνε να είναι εκθαμβωτική και ακόμα πιο εντυπωσιακή από την προηγουμένη. Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατο του, οι θαυμαστές του δεν τον εγκαταλείπουν και έχουν ακόμα ενθύμια να τους κρατούν κοντά του, ένα από αυτά είναι και ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ρούχα που του ανήκαν, το σακάκι Thriller.

 

 

 

Ένα κόκκινο, μαύρο σακάκι που πουλήθηκε σε δημοπρασία σε πολύ υψηλή τιμή όπως και το λευκό του γάντι. Είναι το συνηθισμένο ξεπούλημα που γίνεται μετά θάνατον και αυτός που θα δώσει τα περισσότερα θα αποκτήσει και τα αντικείμενα του άλλοτε ειδώλου. Ο πόλεμος της δημοπρασίας φαίνεται να μην έχει σταματημό πάντως, σχετικά με αντικείμενα που ανήκαν στον Michael Jackson. Για αυτό και τώρα ήρθε η στιγμή και το απόλυτο ρούχο, ένα σακάκι σε στρατιωτικό στυλ, ραμμένο από Dedge & Skinner Savile Row, που φτιάχτηκε για εκείνον τον Σεπτέμβριο του 2005 και φέρει ακόμα το όνομα του σαν label.

 

 

 


Το σακάκι αυτό το είχε φορέσει σε επίσκεψη του όπου είχε γνωρίσει τον Βασιλιά του Μπαχρέιν το 2005 και υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσει η αρχική τιμή θα είναι από 8,000-12,000 λίρες, άλλα βεβαία κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Στη δημοπρασία επίσης περιλαμβάνονται και κάποια από τα καπέλα του (ένα μαύρο και ένα λευκό) καθώς και αρκετά σχέδια του Roberto Cavalli για κουστούμια του καλλιτέχνη από τον ίδιο τον Cavalli. Αναμένουμε να δούμε πόσο θα φτάσει η τιμή όλων αυτών τελικά και πόση αξία έχει ένα τραγουδιστής μόλις αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Πηγή: http://luxedb.com

You may also like