Το τέλειο δέρμα μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Το να πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα σπυράκι, δεν είναι και ό,τι πιο διασκεδαστικό μπορούμε να φανταστούμε, αλλά ok, όλες έχουμε κληθεί να το κάνουμε πολλάκις, και σίγουρα έχουμε βρει κάποιον τρόπο για να το ξεφορτωνόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι γίνεται όμως με εκείνα τα σκοτεινά σημεία του προσώπου, που κάνουν σίγουρα την ζωή μας δυσκολότερη, μιας και δεν μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε από την μια στιγμή στην άλλη; Ναι. Τα σκούρα σημεία είναι τα χειρότερα και δεν είναι μόνο τα σπυράκια που τα προκαλούν. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αιτιών πίσω από τα μικρά σημάδια, που κάνουν την διαγραφή τους μια όχι και τόσο εύκολη υπόθεση. Αλλά όχι και αδύνατη.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, κατά τις οποίες η υπερμελάγχρωση μπορεί να είναι αρκετά σοβαρή και να χρήζει μιας άμεσης επίσκεψης στον δερματολόγο σας, αλλά συνήθως, το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιο από τα πολλά διορθωτικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και αξίζουν τα λεφτά τους.

Πρώτον, μια μικρή επεξήγηση του τι μπορεί να προκαλεί αυτά τα μελανά σημάδια.

Μερικές φορές το δέρμα μπορεί να έχει απλώς άνιση χρωστική ουσία ανά τόπους. Συχνά τα σημεία αυτά μπορεί και να ξεθωριάσουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά μερικά παραμένουν εκτός και αν θεραπευτούν.

Αποτρέψτε την εμφάνισή τους, εύκολα, με τη χρήση ενός αρκετά ισχυρού SPF (όλο το χρόνο, και όχι μόνο το καλοκαίρι) αλλά εάν η ζημιά έχει ήδη γίνει τότε υπάρχει και πάλι ελπίδα. Ας μιλήσουμε για μια ακόμη φορά, για την σημασία του να μην σπάμε τα σπυράκια. Εκτός του ότι μπορεί να δημιουργήσουμε μόλυνση, εάν τα χέρια μας δεν είναι καθαρά, αυτή η κακή συνήθεια μπορεί να οδηγήσει σε ουλές και σκούρες κηλίδες. Αποτέλεσμα που είναι σημαντικά πιο ενοχλητικό από το αρχικό σπυράκι, που απλά δεν του δώσαμε τον απαραίτητο χρόνο να ξεφουσκώσει μόνο του.

1. Clearly Corrective Dark Spot Solution – Kiehl’s

Serum ταχείας δράσης που μειώνει τις καφέ κηλίδες και επαναφέρει τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός ενεργής βιταμίνης C με τα εκχυλίσματα από λευκή σημύδα και παιώνια, όχι μόνο καταπολεμούν τις καφέ κηλίδες αλλά εμποδίζουν τη δημιουργία νέων, με συστηματική χρήση.

 

  1. Dark Spot Corrector – Clinique

Κλινικά ελεγμένη σύνθεση που βοηθά ορατά στην μείωση της φθοράς του παρελθόντος, συμπεριλαμβάνοντας σημάδια από τον ήλιο, τον χρόνο, σημάδια ακμής αλλά και σκούρα σημάδια από το ξύρισμα. Βελτιώνει την ομοιομορφία της επιδερμίδας για μια πιο νεανική όψη. Επιδιορθώνει την διαύγεια και την φωτεινότητα. Μειώνει τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα.

 

3. Melaperfect Anti-dark Spots Perfecting Treatment – Darphin

Αυτό το μεταξένιο γαλάκτωμα έχει τη δύναμη να μειώσει τις δυσχρωμίες και να επαναφέρει την αρμονία και την ομορφιά της επιδερμίδας. Η τεχνολογία SELECTIV MELA SYSTEM βοηθάει στη μείωση των καφέ κηλίδων ενώ εμποδίζει και την επανεμφάνισή τους. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, ενδυναμώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και βελτιώνει την ποιότητά της μέρα με τη μέρα.

  1. X-treme dark-spot sun filter – Rodial

Αντηλιακό ενυδάτωσης που προσφέρει προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV και καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Η πολυ-ευεργετική αυτή φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, περιέχει chromabright για να διορθώσει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, τον άνισο τόνο του δέρματος και να βοηθήσει στην πρόληψη περαιτέρω ζημιών. Το Aquaxyl προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ το Gransil αντανακλά σωματίδια για να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και ταυτόχρονα μειώνει την λιπαρότητα.

 

  1. Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum – Estee Lauder

Αν μπορούσατε να δείτε την επιδερμίδα σας σε 4 εβδομάδες από σήμερα, τότε θα ξεκινούσατε την περιποίηση σας τώρα. Νύχτα και μέρα, ο ενισχυμένος αυτός ορός, εμπλουτισμένος με τις πιο ισχυρές τεχνολογίες επιδιόρθωσης, απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και βοηθά στην μείωση της εμφάνισης ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου.

You may also like