Το τρένο που θα σας πάει στο Machu Picchu με ποτό και γκουρμέ φαγητό

To Machu Picchu είναι η αρχαία πόλη των Ίνκας του 15ου αιώνα που είναι τοποθετημένη στο Περού και προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες. Πολλοί είναι εκείνοι που για να φτάσουν στο «ιερό δισκοπότηρο» της Λατινικής Αμερικής περπατούν τον δρόμο των 26 μιλίων (41,8 χλμ)στην καρδιά της Sacred Valley. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, είτε λόγω φυσικής κατάστασης είτε επειδή δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει η κούραση και η ταλαιπωρία στα ταξίδια του (Και τον νιώθουμε απόλυτα).

Το Inca Rail, μία από τις πιο διάσημες υπηρεσίες τρένων, προσφέρει στους ταξιδιώτες τη μεταφορά στο Machu Picchu, που μπορούν να απολαύσουν τη μέχρι εκεί διαδρομή αναπαυτικά από το παράθυρό τους, παρέχοντας όλες τις ανέσεις.

Όσοι επιλέξουν το First Class Machu Picchu Train και είναι άνω των 21 ετών μπορούν να απολαύσουν το κλασικό κοκτέιλ του Περού, Pisco Sour, που φτιάχνεται από Pisco, χυμό lime και topping από ασπράδι αυγού. Κι επειδή κάτι η εξοχή κάτι το ποτό μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη, το Inca Rail είναι εξοπλισμένο με πλήρες γκουρμέ μενού με σπεσιαλιτέ όπως carpaccio λαχανικών, πέστροφα με σάλτσα από goldenberry και πατάτες ογκρατέν με τυρί από τις Άνδεις. Το γεύμα δε θα μπορούσε να μη συνοδεύεται από κόκκινο ή λευκό κρασί ανάλογα με τα γούστα του εκάστοτε επιβάτη.

Το τρένο διαθέτει διαβαθμίσεις θέσεων ανάλογα με τις παροχές που αναζητάτε, από τις απλές ταξιδιωτικές μέχρι το Private Machu PicchuTrain, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες που αναζητούν ιδιωτικότητα, άνεση και πολυτέλεια. Παραλαμβάνει τους επιβάτες από την πόλη Ollantaytambo, μία αρχαιολογική τοποθεσία στο Νότιο Περού.

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε εισιτήρια για το τρένο, μπορείτε να επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του IncaRail.

Photocredit

You may also like