Το Body Shop μας “προσγειώνει” με τον πιο ευχάριστο τρόπο…

Ο μόνιμος μπιουτοβραχνάς της κάθε γυναίκας, είναι το νεσεσέρ που ασφυκτιά από προϊόντα. Τόσα πολλά (και πολλές φορές άχρηστα), που δεν του επιτρέπουν καν να κλείσει επαρκώς. Η απάντηση στο ποια προϊόντα πρέπει να περιέχει το γυναικείο νεσεσέρ, είναι τα customized. Είναι εκείνα που φτιάξαμε εμείς για εμάς. Είναι εκείνα, που ναι, κόστισαν λίγο παραπάνω, αλλά δεν θα μας απογοητεύσουν ποτέ.

Σίγουρα θα σας έχει συμβεί να βρίσκετε παλέτες, στις οποίες λατρεύετε κάποια χρώματα, ενώ κάποια όλα, δεν μπορείτε καν να τα φανταστείτε πάνω σας. Και αυτό συμβαίνει γιατί όλες μας έχουμε τις δικές μας αγαπημένες αποχρώσεις. Οι παλέτες, είναι το απόλυτο must-have προϊόν που σίγουρα δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Η #TheBodyShop, ακούγοντας τις ανάγκες των καθημερινών γυναικών, δημιούργησε τις Down to Earth customizable palettes. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα εκείνη των οχτώ θέσεων, που μπορείτε να τη γεμίσετε με τις δικές σας πολύ αγαπημένες και προσωπικές, επιλέγοντας ανάμεσα σε τριάντα αποχρώσεις μεταλλικών και ματ υφών, εμπνευσμένων από τη φύση. Ζωντανά χρώματα, μεγάλης διάρκειας, με τα χαρακτηριστικά των πιο vegan συστατικών που δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Από τα κλασσικά nudes, μέχρι τα μυστηριώδη γκρι και τα καλοκαιρινά μπλε και πράσινα, σίγουρα θα βρείτε περισσότερα από οχτώ αγαπημένα. Δημιουργώντας έτσι, την πολύ προσωπική σας παλέτα, που θα έχετε μαζί σας πάντα και παντού. Με τα 2,2 γραμμάρια προϊόντος που περιέχει η κάθε σκιά, δε, είναι σίγουρο πως θα έχετε έξτρα ποσότητα για άπειρη δημιουργία.

You may also like