Το “Candy” της Prada ξαναχτύπα! (+videos)

CANDYΌταν κυκλοφόρησε το πρώτο άρωμα «Candy» και το μύρισα είχα πάθει τέτοια εμμονή που έπρεπε οπωσδήποτε να το αποκτήσω. Από την στιγμή που το απέκτησα δεν σταμάτησα να το φοράω! Γενικά με τα αρώματα της Prada νομίζω ότι παθαίνω έναν εθισμό. Τώρα λοιπόν που κυκλοφόρησε η νέα του εκδοχή ανυπομονώ να “πάρω μία μυρωδιά” και ο βασικός λόγος είναι τα υπέροχα σχετικά διαφημιστικά που κυκλοφορούν.
Πραγματικά απολαμβάνω τη σειρά από τα φιλμ μικρού μήκους της σειράς Candy Prada. Μπορεί να είναι «φιλμ μόδας», αλλά δεν παύουν να είναι τόσο καλοφτιαγμένα και προσεγμένα, που το λιγότερο που μπορείς να πεις για αυτάείναι ότι , είναι αξιοπρόσεκτα και μάλλον από τα πιο αγαπημένα μας μέχρι σήμερα.

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε την Candy, να τρώει ένα banana- split και ξαφνικά γίνεται μέρος ενός ερωτικού τρίγωνου ανάμεσα σε δύο άνδρες φίλους. Γιατί με το “Candy” ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα!!

http://www.youtube.com/watch?v=u9Le-lYPQHg
Με έναν εμφανή εθισμό στα γλυκά και στη παρισινή ομορφιά συνεχίζει το δεύτερο επεισόδιο, που αυτή τη φορά βρίσκει την Candy και τον μνηστήρα # 1 να φθάνουν στο διαμέρισμά του και με τον μνηστήρα # 2 να τους περιμένει με μπαλόνια και μια τούρτα. Είναι τα γενέθλια της Candy!

http://www.youtube.com/watch?v=_WHCMLJ944c

Ενώ στο τρίτο απλώς κάνει ένα «cours de beaute» και τα αγόρια της την περιμένουν!

http://www.youtube.com/watch?v=Lkoe4VaUxcM
Η Candy, είναι πάλι η Léa Seydoux, και είναι το πρόσωπο αυτό ακριβώς που ονειρευόταν η Prada ως για το πρόσωπο του νέου αρώματος της. Αυτή τη φορά, για την κυκλοφορία του νέου Candy L’Eau, η Candy και video δημιουργήθηκαν από τον Wes Anderson και τον Roman Coppola.

0fe5c04313b271255a3e985f8a3a8f58
Ένας ακόμα τρόπος για να γιορτάσει κανείς την νέα έκδοση του «Candy L’Eau» πέρα από τα φιλμ είναι και ένα απόσπασμα «σοφίας» από την Candy, «δώρο» στα κορίτσια που φορούν το άρωμα!
Από το Α ως το Ω, είναι οι «Δέκα Εντολές» για το Κορίτσι του 21ου αιώνα …
«ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ»
I – Να πετυχαίνεις πάντα το στόχο σου και να έχεις πάντα θεαματικά καλά αποτελέσματα. Διαφορετικά, είναι αφόρητο. Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί; Θα αποτύχεις. Αν πιστεύεις ότι αυτό θα πάθεις, κάντο κι αυτό θεαματικά.
II – Να μη φοβάσαι πότε να μοιράζεσαι τα πάθη και τα όνειρά σου.
III – Να μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να συμπεριφέρονται καλύτερα από σένα.
IV – Να ανακάμπτεις πάντα από μια ερωτική απογοήτευση. Όπως επίσης πάντα από ένα σπασμένο νύχι / σπασμένο τακούνι. Αλλά να μην κλαίς για κάτι που δεν θα κλάψει αυτό για σένα.
V – Να μην ανησυχείς πότε για την ηλικία σου. Αναρωτήσου σε είκοσι χρόνια.
VI – Άσχετα από την κατάσταση στην οποία είσαι, σημασία έχει εσύ να παραμένεις πάντα χαριτωμένη ,κομψή, λαμπερή, υπέροχη και μέσα στη μόδα

d170fde9eceabe2a58f83f827f306915
VII – Να μην βαρεθείς ποτέ να μαθαίνεις. Η γνώση είναι σέξι. Η επιστήμη εξυπηρετείται καλύτερα με τακούνια στιλέτο.
VIII – Να αγκαλιάζεις το απροσδόκητο. Να έχεις πάντα το διαβατήριο σου έτοιμο, για αυθόρμητες προσκλήσεις και για υπέροχες αυτοσχέδιες αποδράσεις Σαββατοκύριακου.
IX – Να έχεις πάντα ένα μεγάλο όνειρο – έχεις μόνο μια ζωή, και ένας άνθρωπος πρέπει να έχει πάντα ως στόχο ένα XXL σε μέγεθος όνειρο.
X – Να αποκλίνεις περιστασιακά από τις Δέκα Εντολές.

10b238153e269ad1ed1b3493d4324e09

 

 

 

You may also like