Το Game of Thrones μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, από τη Νατάσα Σχοινά

game-of-thrones-castΤο Game of Thrones, η επιτυχημένη δραματική σειρά φαντασίας που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες, με τηλεθεατές που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια και με αμέτρητες βραβεύσεις στο βιογραφικό της, συζητά σοβαρά την εκδοχή προβολής της στις αίθουσες του σινεμά.

Σύμφωνα με το συγγραφέα των βιβλίων, GeorgeR.R. Martin, όπου και βασίζεται η σειρά «Όλα εξαρτώνται από το πόσο θα κρατήσει η σειρά. 7 χρόνια; 8 χρόνια; 10 χρόνια; Τα βιβλία μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Μπορεί να χρειαστεί ένα γνώρισμα για να δέσει τα πράγματα, κάτι με προϋπολογισμό, όπως 100 εκατομμύρια για δύο ώρες. Αυτοί οι δράκοι μεγαλώνουν πολύ, ξέρετε».

Το σενάριο που εξετάζεται προς το παρόν είναι η δημιουργία τριών prequels, βασισμένων στο Tales of  Dunkand Egg, και θα διαδραματίζεται 90 χρόνια πριν τα αρχικά γεγονότα που είδαμε εμείς στη σειρά. Οι χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστούν στα prequelsθα είναι οι πρόγονοι κάποιων από αυτούς που βλέπουμε τώρα στη σειρά αλλά ο Martinδεν έχει αποκαλύψει ονόματα. «Έχω γράψει αυτές τις τρεις ιστορίες και έχω και πολλές άλλες», δήλωσε ο συγγραφέας.

10402583_10152505021896955_1351711585915990935_nΗ ιδανική εταιρεία παραγωγής που θα μπορούσε να καλύψει τις ταινίες θα ήταν σίγουρα η Warner Bros., αφού στο παρελθόν έχει αναλάβει άκρως επιτυχημένα τη μεταφορά του «Sex and the City» στη μεγάλη οθόνη ενώ προσεχώς και τη μεταφορά της εξίσου δημοφιλούς σειράς, «Entourage».

Το σίγουρο είναι ότι το φαινόμενο Game of Thrones θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα, αφού οι τέσσερις σεζόν που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής καλύπτουν μόνο τα δυόμιση βιβλία του Martin. Έχουν εκδοθεί άλλα δύο ενώ έχει σκοπό να γράψει δύο επιπλέον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like