Το Hollywood κάνει πάρτι στο νέο clip του Paul McCartney! (+video)

kate-moss-paul-mccartney-queenie-eyeΟ McCartney ξεκινά να παίζει πιάνο στο άδειο Abbey Road studio, και σιγά-σιγά μία παρέα από φίλους ένας – ένας μαζεύονται! Ο Johnny Depp κάθεται άνετος δίπλα στο πιάνο , ενώ η ηθοποιός Alice Eve “σπαρταράει” πάνω του . Ο σχεδιαστής Tom Ford χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού καθισμένος στην καρέκλα του και η Kate Moss επάνω σε ένα τραπέζι κάνει αυτό που ξέρει καλά, να ξεσηκώνει τα πλήθη!

Ο λόγος που “σμίγουν” ο Johnny Depp και η Kate Moss αυτή τη φορά είναι για χάρη της τέχνης… για το τραγούδι «Queenie Eye» του Sir Paul McCartney .
Νομίζω ότι η ιδέα ήταν τουλάχιστον έξυπνη από όλες τις απόψεις , για να τραβήξουν το ενδιαφέρον όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στο ίδιο το βίντεο. Το πρώην ζευγάρι της δεκαετίας του ’90 και πάλι μαζί, έστω και για αυτόν το λόγο.Επίσης είναι το δεύτερο στη σειρά κλιπ του McCartney, στο οποίο συμμετέχει ο Johnny Depp και αυτό από μόνο του είναι ευχάριστο.

maxresdefault

Ποιο είναι το θέμα μας όμως; Το διάσημο πρώην ζευγάρι που εμφανίζεται μαζί; Όχι… αλλά το γεγονός ότι αν είσαι ο Paul McCartney φωνάζεις όποιον θέλεις να συμμετέχει στο βίντεο σου κι ας κουνιέται απλά στο ρυθμό της μουσικής… Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, όλοι θα θέλουν να το δουν.

1002495_10151638240425933_568135285_n

Εκτός του Johnny Depp, θα δείτε ακόμα τον Sean Penn, τη Meryl Streep, τον Chris Pine, τον Jeremy Irons, τον Jude Law και άλλα μεγάλα ονόματα της showbiz.
Άνετα θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για τρέιλερ ταινίας! Α, και αφού το αναφέραμε, μήπως να το κάνετε κιόλας; Θα είχε ενδιαφέρον…
Παρεπιπτόντως το τραγούδι λέγεται “Queenie Eye”….

You may also like