Το Liptagram σε στέλνει στην Κένυα!

lipton

 

Σας αρέσει να βγάζετε φωτογραφίες, να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και να ζειτε την κάθε στιγμή της ζωής σας; Τότε το Liptagram, ο παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας του Lipton, έχει φτιαχτεί για εσάς!

 

Το Liptagram σάς προσκαλεί να μοιραστείτε με το Lipton την οπτική σας για τη ζωή και να μπείτε στην κλήρωση για 12 tablets και ένα πολυτελές ταξίδι-εμπειρία στην Κένυα 9 ημερών για 2, που περιλαμβάνει σαφάρι με πλοίο, σαφάρι με τζιπ, επίσκεψη σε φυτείες τσαγιού και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μαγικό: ένα φωτογραφικό patchwork που θα αποτυπώνει τις καθημερινές εμπειρίες των fans του Lipton παγκοσμίως.

 

Κάθε βδομάδα για 1 μήνα, θα ξεκινά μία καινούρια φωτογραφική πρόκληση. Για να λάβετε μέρος, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Instagram (εφαρμογή στα smartphones) και τη φαντασία σας, να βγάλετε μία φωτογραφία και να την καταχωρίσετε στο hashtag (#) της εβδομάδας. (Δεν έχετε Instagram; Κανένα πρόβλημα! Εγγραφείτε στο http://instagram.com)

 

Οι ωραιότερες φωτογραφίες σας θα εμφανίζονται κάθε εβδομάδα στη σελίδα του Lipton στο Facebook. Μην καθυστερείτε, ενημερωθείτε για το θέμα της εβδομάδας και αρχίστε την αναζήτηση του στιγμιότυπου που θα σας στείλει στην Κένυα! Το Liptagram περιμένει να γεμίσει με την έμπνευσή σας, πάρτε μέρος τώρα! http://bit.ly/Liptagram

You may also like