Το look της εβδομάδας από το FashionLab: Kate Hudson, από τη Ν.Σχοινά

Κορίτσια, το ξέρω. Είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσουμε τι θέλουμε να φορέσουμε που τις περισσότερες φορές καταλήγουμε μάλλον με πονοκέφαλο παρά με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και δε θα αναφερθώ καν στο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας (Πιστέψτε με, κανέναν δε συμφέρει!). Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το FashionLab. Την εβδομαδιαία μας συνάντηση απ’ όπου μπορείτε να εμπνέεστε στυλιστικά και να δημιουργείτε τα δικά σας μοναδικά looks.
Η KateHudson, αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός, σε απογευματινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη, είναι πάντα λαμπερή και εντυπωσιάζει με τις επιλογές της. Δείτε τη και εμπνευστείτε!
Το look της εβδομάδας: Kate Hudson Canarian Glow

kate hudson

 


VILA short sleeve tee
€20 – vila.com

Zipper skirt
€50 – whistles.com

Sophia Webster neon pointy toe pumps
€180 – net-a-porter.com

Chanel chain shoulder bag
fashionphile.com

Το black and white είναι πάντα στη μόδα κι αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας. Ένα άσπρο T-shirtμε μαύρες λεπτομέρειες (ή και σκέτο) συνδυάζεται τέλεια με μία μαύρη ψηλόμεση pencil φούστα. Άλλωστε, κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μία τέτοια φούστα στη ντουλάπα της, αφού εκτός από το ότι τονίζει τις καμπύλες μας, μάς λύνει πολλές φορές το πρόβλημα «Τι να φορέσω;». Μπορεί το ίδιο εύκολα να φορεθεί το πρωί στη δουλειά και σε μια έξοδο για ποτό το βράδυ!

Το προσωπικά αγαπημένο μου σημείο του outfit είναι οι κίτρινες γόβες που έρχονται σε αντίθεση με το blackandwhite. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κίτρινες. Οποιοδήποτε έντονο φωτεινό χρώμα μάς κάνει (π.χ. κοραλί). Tolookολοκληρώνεται με μία μικρή μαύρη τσάντα.

Beauty tip: Αν το επιλέξετε για πρωί, βάλτε ένα απλό glossστα χείλη και μαύρο eyeliner στα μάτια. Αν το επιλέξετε για βράδυ, τονίστε τα χείλη σας με ένα ωραίο φωτεινό χρώμα και απλώστε πάνω ένα glossγια λάμψη.

Karmic location: Για ένα επαγγελματικό ραντεβού  ή βραδινή έξοδο για φαγητό / ποτό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like