Το love story που θα θέλαμε να ζήσουμε : Johnny Depp & Winona Ryder

jonnhy depp tattoo winonaΑυτά έλεγε ο Johnny Depp για την τότε αγαπημένη του Winona Ryder το  1989…

“i’d die for her. i love her so much.

i don’t know what i would do without her

. she’s going through a lot right now.

i wish i could just kiss away the pain, make it go away, stop it, kill it!

if she, you know, (gets teary eyed) i don’t know what i would do.

i’d kill myself.

i love that girl. i love her.

i love her almost more than i love myself”

Την πρώτη φορά που ο Johnny και Winona Ryder είδαν ο ένας τον άλλον ήξεραν ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήξερε ότι κοίταζε το κορίτσι “των ονείρων” του. Η εκπληκτική φυσική ομορφιά της τον “αιχμαλώτισε”. Τα πάντα σε αυτήν ήταν τέλεια.

Έβλεπε σε αυτήν ένα φανταστικό ωχρό πρόσωπο με δέρμα πορσελάνης -όπως έλεγε- με καστανά μάτια σαν βελούδο που έτρεμαν  και τα πανέμορφα μαύρα μαλλιά που έπεφταν στο  μέτωπο της ….μιας νεαρής Ελίζαμπεθ Τέιλορ με ένα εξίσου αξιοζήλευτο σώμα. Το μήνυμα ήταν απλό. Ήταν νέα, ήταν “όνομα” και ήταν cool. Όχι μόνο αυτό, αλλά ολόκληρος ο κόσμος ήταν ερωτευμένος μαζί της, ή τουλάχιστον εκείνοι που είχαν δει τις ταινίες της. Από αυτή την άποψη, ο Johnny δεν ήταν διαφορετικός. Κι επιπλέον είχε ταλέντο και το είχε αποδείξει στη μέχρι τότε καριέρα της…

Η Winona, αρχικά τον θεωρούσε ντροπαλό…Κατά τη διαρκεια της σχέσης τους είχαν πολλά up& down…Μάλωναν, ήταν τρελλοί  ο ένας για τον άλλον, δεν μπορούσαν να είναι χωριστά….

Το πρώτο τους ραντεβού, λίγες εβδομάδες αφού την είδε για πρώτη φορά, ήταν σε ένα πάρτι στο σπίτι του γκουρού  του Χόλιγουντ, Τίμοθι Λίρι, ο οποίος ήταν και νονός της Winona. Ο Johnny ήταν απλά εκστασιασμένος. “Όταν γνώρισα την Winona και ερωτευτήκαμε, όλα άλλαξαν… τίποτα  δεν ήταν όπως πριν. Ήμασταν μαζί όλη την ημέρα και τη νύχτα, και από τότε είμαστε συνέχεια μαζί. Την αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε ολόκληρο τον κόσμο. “

Ακόμα κι αν αυτή μπορεί να είχε κάποια προηγούμενα ειδύλλια,δεν είχαν σημασία. “Ποτέ δεν είχα πραγματικά ένα αγόρι πριν,”  Winona παραδέχθηκε αργότερα.

 

Έχει επίσης υποτιμήσει τη δύναμη των συναισθημάτων της. Πέντε μήνες μετά τη συνάντησή τους, ο Johnny  έδωσε  στη Winona ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, και ένα μήνα αργότερα, το ζευγάρι ήδη ζούσε μαζί, ακόμα κι αν αυτό  ήταν σε διάφορα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Αν και Winona σύντομα πρότεινε να αγοράσουν  ένα σπίτι μαζί. Ίσως, κάπου στην ανατολική ακτή.

Όταν κάποια στιγμή τον ρώτησαν σχετικά με τη συγκατοίκησή του με την αγαπημένη του, είχε πει χαρακτηριστικά: “Έχω κρεβάτι, τραπέζια, καρέκλες, τηλεόραση. Και είναι δικά μου, Και έχω και τη  Winona. Αυτό είναι όλα όσα χρειάζομαι».

Λόγω του παρελθόντος του και τις διάφορες φημολογίες για τη σχέση τους, τα tabloids ασχολούνταν με το κατά πόσο η  Winona φορούσε ή όχι το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους…

 

[quote_right]“Our song was playing when I first laid my eyes on her and that was ‘Take My Breath Away’ by Berlin and every time it comes on anywhere I think of her eyes.” – Johnny Depp[/quote_right]

Το τατουάζ με το όνομα της  Winona κόστισε  $ 75. Η ίδια ενθουσιάστηκε με την ιδέα… Ήταν κάτι μόνιμο και σταθερό….Αυτό την έκανε να νιώσει ακόμα πιο δεμένη μαζί του. Συγχρόνως “φοβόταν μήπως ξαφνικά με ένα πλύσιμο, χανόταν”

 

Ο Johnny ο ίδιος δεν ένιωσε καμία αμφιβολία. “Αγαπώ την Winona. Θα την αγαπάω για  πάντα. Βάζοντας το όνομά της στο μπράτσο μου, το κάνει πιο σταθερό. Η αλήθεια είναι πολύ ισχυρή, πιστέψτε με, αυτό δεν είναι κάτι που πήρα ελαφρά την καρδία “.

Αν και Winona  του είχε ήδη δώσει ένα δαχτυλίδι από πλατίνα,  ο Johnny  επέμενε ότι τα δαχτυλίδια χάνονται . “Τα τατουάζ είναι μόνιμα.” υποστήριζε από την πλευρά του. Κι όταν η μονιμότητα  καταλήγει να είναι βάρος; Εκφράζοντας την αγάπη του για αυτήν τόσο έντονα, ο Johnny την είχε κλείσει σε ένα κλουβί.. .

Χώρισαν το 1993, ήταν μαζί από το 1988… Ο λόγος-θεωρητικά για τον πατέρα της- ήταν επειδή η Winona  ήταν πολύ νέα για να παντρευτεί…

Γνωστοί και φίλοι τους, ακόμα και σήμερα, υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο… παρά το γεγονός ότι ο Ντεπ έχει αποκτήσει 2 παιδιά με τη Vanessa Paradis, (αν και πλέον έχει χωρίσει και μαζί της) … Στις δύσκολες στιγμές,  αλληλο-στηρίζονται… Κάποιοι πιστεύουν ακράδαντα ότι θα τους ξαναδούμε μαζί…

Άλλωστε όπως είχε δηλώσει κάποτε η Winona : “When I met Johnny, I was pure virgin. He changed that. He was my first everything. My first real kiss. My first real boyfriend. My first fiancé. The first guy I had sex with. So he’ll always be in my heart. Forever. Kind of funny that word.” (“Όταν γνώρισα τον Johnny, ήμουν παρθένα. Το άλλαξε αυτό. Ήταν ο “πρώτος” μου σε όλα. Το πρώτο μου πραγματικό φιλί, το πρώτο μου αγόρι. Ο πρώτος “αρραβωνιαστικός” μου. Ο πρώτος με τον οποίο έκανα σεξ. Οπότε θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι κάπως αστεία αυτή η λέξη”)

Αλήθεια, άραγε τελειώνει ποτέ αυτή η μεγάλη αγάπη; Κι αν ναι πού πάει η αγάπη, όταν τελειώνει;

 

Αυτό πάντως ήταν το τραγούδι τους, γιατί αυτό ακουγόταν όταν την πρωτοαντίκρυσε…

You may also like